H&M

H&M kortingscodes 2015

Kortingscode H&M online shop? Deel codes van maart in de comments!

www.hm.com

Nog meer korting

Kortingscodes voor webwinkels zoals H&M
Hema
code

Toegevoegd op: 27 Maart 2015, nog maar 2 dagen geldig.

VOER DEZE CODE IN AF1314AC25

Maak nu gebruik van deze actie. Open de Hema website.

Voorwaarden

    Geldig bij een minimale besteding van €50. Korting niet geldig op meerstuks aanbiedingen of i.c.m. andere kortingscodes. Tevens niet geldig op fotoservice, albumprintservice, 3D printen, het Selected by HEMA assortiment,  raambekleding op maat, (online) boeken,  HEMA mobiel smartphones en tablets,  ontwerp-het-zelfartikelen (inclusief fiets), fietsen vanaf 20 inch, de online gebakservice, cadeaukaarten, iTunes codes, HEMA film en muziek, tickets online, Staatsloten, HEMA academie, verzekeringen, notarisservice en lekker weg.

Hoe gebruik ik een H&M kortingscode?

1. Profiteer van korting met een H&M kortingscode

Ga naar de website van de H&M op www.hm.com en bekijk de nieuwste kledingcollecties. Via het menu kan je verschillende broeken, shirts en jurkjes bekijken. Wanneer je iets leuks gevonden hebt wat je wilt bestellen klik je op de knop 'Plaats in de Shoppingbag'


 

2. Bekijk je bestelling

Als je klaar bent met winkelen en een leuke outfit hebt gescoord is het verstandig om eerst het complete overzicht in de shoppingbag te bekijken. Dit doe je door bovenin de website op 'Shoppingbag' te klikken. Vervolgens zie je alle artikelen en kan je eventueel nog de maat aanpassen of het aantal artikelen wijzigen. 

Wanneer alles in orde is en je outfit compleet is klik je vervolgens op 'Ga naar de kassa'. De kortingscode kan je in tegenstelling tot veel andere webwinkels namelijk pas invoeren nadat je bent ingelogd op de website van de H&M.


3. Inloggen of registreren bij de H&M

Voordat je de kortingscode kunt invoeren en daadwerkelijk de bestelling kan plaatsen dien je eerst in te loggen of jezelf te registreren. Door enkele persoonsgegevens op te geven kan je een account aanmaken bij de H&M en vervolgens een bestelling plaatsen. Als je al een account hebt voer je jouw gebruikersnaam en wachtwoord in en klik je op 'Inloggen'.


4. H&M kortingscode invoeren

In de laatste stap van de H&M bestelprocedure krijg je de mogelijkheid om een kortingscode in te voeren. Voer jouw code in en klik vervolgens op 'OK' de korting wordt direct verrekend met het totale bestelbedrag. Nu hoef je alleen nog maar jouw betaalmethode uit te kiezen en akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden. Als je vervolgens op 'Bestellen' klikt wordt de jouw bestelling geplaatst en kan je het met enkele dagen thuis verwachten. Snel en simpel!


5. Voorwaarden van de H&M kortingscodes

Aan het gebruik van de kortingscodes van de H&M zitten enkele voorwaarden verbonden, omdat er enkele reacties zijn geweest waaruit bleek dat er onduidelijkheid was hebben wij de klantenservice van de H&M om een reactie gevraagd. 

Er is natuurlijk iedere keer een andere actie van H&M waarbij er ondertussen verschillende kortingscodes de revue hebben gepasseerd. Er zijn helaas ook af en toe klanten die kortingscodes toepassen via internet die al lang afgelopen zijn en die soms door het systeem slippen waardoor de klant eigenlijk fraudeur wordt. Wanneer dit te vaak bij een klant gebeurt zien we het niet als een vergissing, dan wordt het klantnummer stop gezet. Op dit moment zijn kortingscodes die de klant per post opgestuurd krijgen alleen geldig voor die bewuste persoon en kunnen die codes niet in combinatie met een ander klantnummer gebruikt worden. Dan zijn er nog de reguliere kortingscodes met de geldigheidsdatum die in de catalogi staan, die iedereen mag gebruiken.

Je begrijpt dat we je geen voorbeelden kunnen geven van welke combinatie's je niet mag gebruiken. Degene die twijfels heeft over de juiste combinatie mag ons altijd bellen, we kijken bij een telefoontje na of de kortingscode ook echt is opgestuurd naar de bewuste klant en of de combinatie van de kortingscode dus gebruikt mag worden. Vervolgens kunnen wij diegene vertellen met welke reguliere kortingsactie ze die specifieke code mogen gebruiken. Wanneer er nog vragen zijn, zijn we te bereiken op nummer 0900 1988.


Laat hier je reactie achter over H&M

Het is ook mogelijk om als gast te reageren (zonder account) - vertel ons bijvoorbeeld over een nieuwe kortingsactie van H&M of geef ons je mening over deze shop.
myrthe
2015-03-12 07:44:16
Kortingscode 2808, geeft 20% korting op je totale bestelling van de baby collectie op www.hm.com. alleen online geldig, t/m 4 april.
Tess
2015-02-22 09:52:04
2938 gratis verzenden

Bespaarartikelen vol tips voor winkelen bij H&M

Verlopen H&M kortingscodes

Helaas.. Deze kortingscodes van H&M heb je gemist!
Verlopen
H&M kortingscode: 25% korting op 1 item naar keuze 2961
Verlopen op: 15 maart 2015
Verlopen
H&M kortingscode: Ontvang 10% korting + gratis verzending 2938
Verlopen op: 1 maart 2015
Verlopen
H&M kortingscode voor 10% korting op de kidscollectie 2929
Verlopen op: 8 februari 2015
Verlopen
H&M kortingscode: 10% korting op de hele wooncollectie 2919
Verlopen op: 25 januari 2015
Verlopen
H&M kortingscode: 10% korting op hele collectie 2919
Verlopen op: 25 januari 2015
Verlopen
H&M kortingscode: Ontvang gratis verzending op jouw bestelli... 2773
Verlopen op: 18 januari 2015
Verlopen
H&M kortingscode voor gratis verzending van je bestelling 2925
Verlopen op: 20 december 2014
Verlopen
H&M kortingscode voor 15% korting op de gehele collectie 2863
Verlopen op: 1 december 2014