Ik heb mijn oma geleerd een kortingscode te gebruiken, jij kan het ook!

By Don     6 mei 2014   |  Terug naar Kortingscode PLUS

Alles wat je moet weten over: de kortingscode

Hoe pak ik makkelijk korting? Volg de kortingscode-spoedcursus!
Er loopt geen mens op aarde die niet blij is met een mooie korting op zijn aankopen. Waar vroeger mensen onder luid gejuich een papieren kortingsbon  in ontvangst namen, zijn het nu de online shoppers die een gat in de lucht springen bij het woord ‘kortingscode’. Ben je nog geen ervaren web shopper, of heb je eigenlijk geen idee wat een kortingscode nou precies is? Maak dan gebruik van deze kortingscode-spoedcursus.

Wat moet ik weten over een kortingscode?

1.    Hij geeft korting
2.    Hij is te vinden op kortingscodesites
3.    Hij is makkelijk te gebruiken
4.    Hij helpt je bij het besparen op jouw aankopen
5.    Hij laat (bijna) iedere online shopper glimlachen

Hoe gebruik ik een code? Volg het stappenplan!

Goed. Dat waren de belangrijkste punten van de kortingscode. Nu rest de vraag natuurlijk nog: hoe werkt  zo’n code nou eigenlijk? Kortingscode.nl heeft voor jou een eenvoudig stappenplan.

Stap 1: oriëntatie
Belangrijke vragen in de fase van oriëntatie zijn A. ‘Wat ga ik kopen?’ en B. ‘Waar kan ik dat het beste kopen?’. Je kunt natuurlijk op zoek zijn naar een bepaald product  dat niet overal verkocht wordt en bovendien (en dat is eigenlijk veel belangrijker) geeft niet iedere shop korting. Kortingscode.nl en andere kortingscodesites zijn het uitgelezen platform om jouw zoektocht te starten. In diverse categorieën kun je op zoek gaan naar een product en je ziet razendsnel welke interessante codes er beschikbaar zijn. Pik de code eruit die het beste bij jouw shop wensen past!  

Stap 2: hoe pak ik die code?
Easy. Het enige wat jij hoeft te doen is met de muis een klik op het balkje in de actie geven. Voilà! Je bent de gelukkige eigenaar van een kortingscode. De shop waar jij deze code kunt gebruiken wordt automatisch in een ander venster geopend. Je kunt nu rustig gaan shoppen in de webwinkel. Ben je klaar met winkelen en wil je afrekenen? Ga dan even terug naar de kortingscodesite waar de code geopend is en kopieer deze.  

Stap 3: de korting komt dichterbij….
Tijdens het bestelproces  krijg je een kortingscodeveld te zien. In dit vakje kun je de door jou bemachtigde kortingscode plaatsen. Simpel door hem hierin te plakken (voor de mensen die dat makkelijker vinden: je kunt hem natuurlijk ook gewoon overtypen, denk dan wel aan eventuele hoofdletters, tekens en cijfers).  Zodra je op het knopje ‘activeer code’ drukt is de korting all yours! Er rest slechts nog een ding…..

Stap 4: maak het vreugdedansje
Een kleine vreugdedans voor de verworven korting kan natuurlijk nooit kwaad! Stap achter de computer vandaan en gooi die armen eens lekker in de lucht onder een luid ‘wiehoeeeeeeee’ geroep. Dat maakt de korting nog nét iets leuker, weten wij uit ervaring…..

 

Don

Meer van Kortingscode.nl PLUS

Vraag maar raak!

Misschien kan ik je ergens mee helpen, heb je zelf een mooie korting gespot of werkt er iets niet.
Let me know!