Hoe kan ik mijn nieuwe huis inrichten voor minder dan €1000?

By Robin     16 maart 2015   |  Terug naar Kortingscode PLUS

Nieuw huis, nieuwe kamers

Ken je dat gevoel? Je gaat verhuizen en je huis staat nagenoeg leeg en je moet dan nieuwe spullen zien te vinden? Het is een moeizame zoektocht en kost vaak ook nog eens veel geld.  Zo komen wij met wat tips voor wonen en hebben wij ook een aantal opties voor fikse kortingen op je bestelling voor jouw huis.


Waar moet ik beginnen?

Laten we je nieuwe huis aanpakken met een bepaald stappenpatroon, hier zullen wij langsgaan waar je het beste kan beginnen en hoe je het beste te werk kan gaan bij het goedkoop inrichten van jouw nieuwe huis.

 1. Als stap 1 kan je het beste beginnen met de vloeren, er wordt veel opgelopen en het is een soort van de basis van je huis. Zonder vloeren kan er namelijk niks in de kamer staan en kan er ook niet door het huis gelopen worden. Zo zijn daar natuurlijk ook weer dingen aan verbonden. Voor een gezin met kleine kinderen is het bijvoorbeeld niet handig om een duur tapijt on de eettafel te leggen, namelijk omdat daar veel gemorst wordt. Met huisdieren is het bijvoorbeeld ook niet handig om een duur parket aan te schaffen want dat krast ook een hoop.
 2. Nadat je de vloeren goed hebt voorzien, is het handig om te werk te gaan met de muren. De muren vormen namelijk de achtergrond van je woning, het geeft de stijl aan en bepaalt ook een klein beetje de sfeer in een kamer. 
 3. Ga voor meubels die goed passen in de kamer, ze moeten niet te groot zijn en bijvoorbeeld ook niet te veel opvallen qua kleur.  Voor sommige kamers is het gebruik van je eigen verbeelding.
 4. Zo heb je ook mogelijkheden tot het gebruikmaken van raambekleding. Dit kan je zien als functioneel maar ook nog eens als decoratief. Zo kan je helemaal zelf indelen of je het licht binnen wilt hebben of juist donker wilt houden. Dit heeft te maken met je privacy in de kamer en of je zelf gebruik wilt maken van je mooie uitzicht of niet. Het verschil hier zit hem in harde materialen.
 5. Hetzelfde als voor raambekleding geldt ook voor verlichting in je huis. Goede verlichting zorgt bijvoorbeeld voor een prettige sfeer.

Relevante kortingen voor mijn nieuwe huis

Home24 helpt jou met het inrichten van je woning

Zo vind je bij Home24 voor elke kamer in het huis wel iets. Zo heb je meubilair voor de slaap, woon of studeerkamer.  Zo haal je bankstellen maar ook verlichting. Bij Home24 wordt het altijd gratis verzonden, maar ook hebben zij andere kortingsacties.

 • Zo pak je 10% korting op alles bij Home24, deze code is ook nog eens exclusief en geeft jou een extra steuntje in de rug bij het zoeken van meubilair voor je nieuwe huis.
 • Ook is het mogelijk om een kortingscode van 6% te nemen. Die staat over het algemeen vast en maakt jouw aankoop dus nog voordeliger.
 • Bij Home24 heb je de mogelijkheid om € korting te pakken op je bestelling, dit wordt gedaan op basis van de grootte van je bestelling.
 • Zo vind je bij Home24 altijd producten met 40% korting. Er is altijd wel iets afgeprijsd met betrekking tot de lampen, tafels, stoelen of bedden.

Decoreer je nieuwe woning met Bol.com

Ook Bol.com heeft een speciale sectie voor woonartikelen. Bij Bol.com vind je momenteel een hoop verschillende banken, kasten en bureaus die je online kan verkrijgen. Ook bij Bol.com ontvang je gratis bij je bestelling.

 • Via Kortingscode.nl pak je nu exclusieve korting op het klusassortiment, zo kan je bij jouw bestelling €10 korting krijgen en het verbouwen van je nieuwe huis een stukje eenvoudiger maken.
 • Moet je nog verhuizen? Bol.com biedt ook €10 korting aan op grote verhuisdozen. Zo koop je al 30 stuks in de aanbieding.
 • Heb je een nieuwe tuin? Ook is er een mogelijkheid op €10 korting op hogedrukreinigers.

HEMA zorgt voor jouw nieuwe thuis

HEMA biedt momenteel een hoop opties voor jouw huis en tuin. Zo koop je bij de HEMA bijvoorbeeld kant en klaar je gordijnen,  schaf je een woonverzekering aan of ga je voor de doe het zelf sectie en schaf je gereedschap aan.

 • Zo pak je nu bij de HEMA 25% korting op je wanddecoraties, op die manier behang je je nieuwe woonkamer met mooie schilderijen en posters.
 • Ook bij de HEMA kan je gebruikmaken van €10 korting op je totale bestelling. Deze actiecode is geldig bij een minimale besteding van €40.
 • Bij de HEMA outlet vind je al huis-en tuin accessoires vanaf €0,50. Dus zoek je koopjes voor je nieuwe huis, kijk dan snel bij de outlet.

Nieuw huis met kinderen?

Vaak gaat een verhuizing naar een nieuw groter huis gepaard met geboorte van een kind, mede daarom leek het ons verstandig om de opties die bij deze verhuizing ter sprake komen door te nemen.

Zo koop je bij IkenIk alle meubels en spullen voor je baby of kind

 • Via IkenIk krijg je 15% korting op alle meubels die je aanschaft voor jouw kid, dit is decoratie oor in de kamer zoals kasten, banken maar ook boxen voor kleine kinderen.
 • Bij IkenIk pak je 30% korting op een product met de IkenIk dagdeal. Zo biedt IkenIk dagelijks een nieuwe actie met kortingen op een kinderproduct.
 • Heb je een pasgeboren kind? Via IkenIk outlet krijg je 70% korting op spullen voor baby’s.

Babygoodies helpt je zoeken met alle nodige accessoires voor je kind.

 • Bij Babygoodies pak je 10% korting op alles, zo schaf je voor je kleine een nieuwe box aan of iets simpels als een lunchbox.
 • Zo zijn er bij Babygoodies speciale voordeelpakketten beschikbaar, op die manier pak je hoge korting bij Babygoodies.
 • Via Babygoodies ontvang je nu jouw bestelling gratis.

“Je huis wordt je thuis wanneer je het deelt met anderen”

Met deze tips en deals hopen wij dat het gemakkelijker is om jouw nieuwe huis in te richten evenals het verhuizen ietwat gemakkelijker te maken.  Wanneer je je huis afhebt, nodig lekker vrienden en familie uit. Want op die manier voel je jezelf dan pas echt thuis in je nieuwe woning.

Robin

Meer van Kortingscode.nl PLUS

Vraag maar raak!

Misschien kan ik je ergens mee helpen, heb je zelf een mooie korting gespot of werkt er iets niet.
Let me know!