Bioscoop fanaat? Zo pak je korting op de bioscoop

By Don     23 april 2015   |  Terug naar Kortingscode PLUS

Korting op films in de bioscoop

De filmzomer zit er weer aan te komen en films zijn nu populairder dan ooit. Alle kaskrakers komen weer uit en de bezoekersaantallen schieten de lucht in. Meer mensen hebben de tijd om naar de bioscoop te gaan vanwege vrije dagen door feestdagen en vakanties. Vaak betaal je een hoge prijs voor de bioscoop en weten veel mensen niet hoe je korting kan krijgen op een bioscoop kaartje. Hier zullen wij je tips geven over hoe je nou echt voordelig naar de bioscoop kan gaan en die nieuwe kaskraker in goede kwaliteit op een groot scherm kan kijken.


Bij welke bioscoop haal ik wat voor korting?

In Nederland zijn er een aantal grote bioscoopketens en zo zijn er een hoop verschillende manieren om korting te krijgen op een bioscoopticket, ook dit hangt van de bioscoopketen af maar wij zullen alles hieronder voor jou op een rijtje zetten.

Pathé

Een van de grootste bioscoopketens van het land. Zo is er bijna in elke stad wel een Pathé bioscoop. Ook bij Pathé kan je genieten van 3D en IMAX films. Maar hoe krijg je nou goed korting op een Pathé bioscoop?

 • Heb je een CJP pas of ben je nog student? Dan krijg je bij Pathé €2 korting op je ticket bedrag.  Bij de ticketcontrole laat je jouw geldige collegekaart of CJP pas zien.
 • Neem een Pathé abonnement. Met een Pathé betaal je maar €19 per maand en kan je onbeperkt naar de film. Met 2 films per maand heb je dit geld er alweer helemaal uit gehaald. De ideale korting voor de bioscoop voor de filmfanaat.
 • Koop een ticket voor je tiener en ontvang ook zo €3 korting op het bioscoopkaartje.
 • Voor de senior krijg je boven de 65 jaar korting van €2.

JT bioscopen

Een andere grote bioscoopketen is die van JT bioscopen. Ook de JT bioscopen zijn landelijk vertegenwoordig en hebben uiteraard korting voor de bioscoop.

 • Ook bij de JT bioscopen krijg je je korting voor de bioscoop als je een CJP houder bent of student. In dat geval krijg je €2 korting op jouw ticket prijs.
 • Ga je met je tiener naar de bioscoop? Korting krijg je hier door de leeftijd tussen 12 en 17 jaar te hebben. Ook dan krijg je €2 korting op je totale ticketprijs.

Wolff

Een iets minder grote keten is die van Wollf. Maar dat mag de pret niet drukken aangezien er bij Wolff korting op de bioscoop is.

 • Ben je nog een student? Dan krijg je bij Wolff €1,50 korting op je entreebewijs. Ook is dit geldig bij de CJP pas als korting bij de bioscoop.
 • Pak je korting door s’ochtends naar de bioscoop te gaan. Doe je dit dan krijg je €2,30 korting op je totale prijs van je bioscoopkaartje.
 • Koop een 10-rittenkaart voor €65. Haal je dit er helemaal uit dan heb je in principe €2,80 korting per bioskoopkaartje gehad. Een goede deal al zeggen wij het zelf.

Utopolis

Ook Utopolis is een van de grotere bioscoopketens voor kortingen in Nederland.  Zo zijn zij gevestigd in Almere, Den Helder, Emmen, Oss en Zoetermeer.

 • Koop bij Utopolis een Flex card en betaal maar €19,95 per maand. Hierbij krijg je extra veel korting op de bioscoop want je mag namelijk onbeperkt naar de film.
 • Ook is het mogelijk om de film knip card aan te schaffen. Hierbij kan je vijf keer naar de film en betaal je maar €35. Dit is dus een korting van €2,50 per bioscoopkaartje.

Welke nieuwe films kan ik in de bioscoop zien in 2015?

Elk jaar is het vanaf april tijd voor de echte kaskrakers. Daarom hebben wij die voor jou op een rijtje gezet in deze speciale Kortingscode.nl filmagenda.


Met deze tips hopen wij dat je lekker vaak naar de film gaat deze zomer en kan genieten van alle gloednieuwe kaskrakers die de komende maanden in de bioscoop verschijnen. Korting op de bioscoop geeft je hierbij een lekker zetje in die richting. Veel kijkplezier!

Don

Meer van Kortingscode.nl PLUS

Vraag maar raak!

Misschien kan ik je ergens mee helpen, heb je zelf een mooie korting gespot of werkt er iets niet.
Let me know!