Studentenkorting, hoe krijg jij het?

By Robin     26 maart 2015   |  Terug naar Kortingscode PLUS

Pak je kortingen als student

Elke student kent het wel, er is een periode waar het geld wat minder rijkelijk vloeit en wat meer op de centen gelet moet worden. Daarom hebben wij nu op Kortingscode.nl een heuse studenten bespaartip gids met een hoop studentenkortingen. Deze zullen we onder verdelen in een aantal categorieën.  


Waar haal ik korting op mijn eten?

Mocht je geen zin hebben om te koken en ben je een echte pizza liefhebber dan hebben wij van Kortingscode.nl een aantal kortingscodes voor jou als student.

 • Zo bestel je bij de Domino’s Pizza’s een pizza met €2 korting op een medium pizza.
 • Bestel je 2 medium pizza’s voor €16 bij Domino’s Pizza’s
 • Bij New York Pizza krijg je een coupon voor 3 pizza’s halen is 2 betalen.

Er zijn ook nog opties voor kortingen met betrekking tot eten als je wel gewoon boodschappen wilt doen, dit zijn weliswaar geen specifieke studentenkortingen maar wel erg bruikbaar.

 • Zo is er een kortingscode bij de Albert Heijn waarbij je na drie keer bestellen bij iedere bestelling €10 korting ontvangt bij jouw online bestelling. Vaak handig als je in een huis woont met erg veel man, op die manier kan je in een keer in grote getalen boodschappen doen.
 • Bij de Jumbo krijg je na je eerste bestelling €5 korting op online boodschappen voor bij je volgende bestelling.
 • Ook vind je bij beide supermarkten vaak folders met de wekelijkse aanbiedingen die zij hebben, dit is vaak een goede bespaartip in combinatie met gerechten die je kan maken.

Hoe vergaar ik korting op kleding?

Zoek je goedkoop nieuwe kleding? Vaak vind je bij veel kledingshops wel een outlet en zijn er ook veel kortingscodes.

 • Bij Zalando vind je bijvoorbeeld een kortingscode voor 12% korting op jouw aankopen.  Zo kan je goedkoop jouw kleding aanschaffen.
 • Ook Zavvi heeft een kortingscode voor 5% korting op alle aankopen. Zo kan je kleding aanschaffen maar ook is het voordelig als je samen met je huisgenoten bijvoorbeeld iets voor jouw Playstation of Xbox wilt kopen. Meer over Playstation of Xbox aanbiedingen lees je hier.
 • Vaak het vervelendste wat er is, je woont in een studentenhuis en je raakt voortdurend je sokken kwijt.  Bij Happy Socks pak je nu 15% korting op jouw bestelling voor je nieuwe sokken.

Kan ik korting krijgen op een vakantie?

Als je met vrienden een paar dagen weg wilt kan je ook uiteraard ook via Kortingscode.nl hiervoor een paar kortingscodes vinden.  Ook voor studenten is hier korting.

 • Zo kan je via WTC.nl korting krijgen op je vliegtickets met een kortingscode van €25, ideale studentenkorting.
 • Ook via De Jong Intra Vakanties kan je met korting een vakantie met je vrienden boeken. Nu krijg je €30 korting op je vakantie met een speciale kortingscode.
 • Mocht je met je vrienden in Nederland op vakantie gaan, dan kan je natuurlijk ook een CenterParcs huisje huren. Met een kortingscode krijg je hierop €30 korting.

Handige bespaartips voor studenten

 1. Betaal samen je rekeningen, zo ben je een stuk voordelig uit als je vaak samen met je huisgenoten gaat eten en porties deelt. Zo bespaar je een hoop onnodige kosten en kan je een hoop delen.
 2. Houd je kosten van het uitgaan in de gaten. Neem bijvoorbeeld je bestedingsbedrag mee en laat je pinpas thuis zodat je niet onverwachts extra kosten hebt voor na het uitgaan.
 3. Boodschappen kunnen altijd goedkoper, haal vaak de koopjes en combineer daarmee je maaltijden. Hiermee bespaar je al een hoop geld.

Bespaar een hoop in je studententijd met studentenkorting

Voor je studententijd is het altijd handig om te weten hoe je makkelijk kan besparen en hoe je de beste studentenkortingen kan vergaren. Het leven als een student is immers erg zwaar.

Robin

Meer van Kortingscode.nl PLUS

Vraag maar raak!

Misschien kan ik je ergens mee helpen, heb je zelf een mooie korting gespot of werkt er iets niet.
Let me know!