Het zonnetje gaat weer schijnen, tijd voor een zonnebril.

By Anna     27 maart 2015   |  Terug naar Kortingscode PLUS

Bij zonneschijn zeg je zonnebril

Met oog op de aankomende zomer is het altijd handig om een idee te hebben wat voor nieuwe zonnebrillen er zijn en wat een beetje de aankomende nieuwe mode is. Tegenwoordig hebben de meesten een Ray-Ban, maar uiteraard zijn er ook een hoop andere om jouw ogen van de zon te beschermen. Op Kortingscode.nl zullen wij hiervoor voor jou een overzicht maken met alle zonnebrillen en kortingscodes.


Wat voor modellen kan ik het beste aanschaffen?

Elke zomer komt bijvoorbeeld Ray-Ban met een nieuwe lijn die bijpassend is bij de huidige trends. Zo heeft Ray-Ban de standaard Aviator en Wayfarer glazen nog, maar is dit jaar ook de clubmaster bijgekomen.  Zo heeft Ray-Ban voor ieder wat wils.

Andere opties voor echt goede zonnebrillen zijn het aanschaffen van een Carrera. Dit zijn modellen die al jarenlang in de omloop zijn en zijn nagenoeg het zelfde model als ze voorheen waren.  Dit zijn de wat langere zonnebrillen met wijdere glazen.

Ook kan je uiteraard altijd voor de goedkopere variant gaan, zo bieden merken als Vans, Superdry en Jack&Jones vaak standaard modellen aan die je voor een goede prijs kan aanschaffen.


Waar koop ik mijn zonnebril met korting?

Een hoop verschillende webshops bieden veel korting aan op haar producten. Met deze kortingscodes kan je jouw nieuwe zonnebril aanschaffen of kan je de aanbiedingen vinden die het aanschaffen van een zonnebril voor jou goedkoop maken.

Ga met Bol.com stralend de zomer in

  • Vanaf €20 krijg je al je nieuwe zonnebril thuisbezorgd door Bol.com, zo krijg je jouw gloednieuwe zonnebril gratis bij jouw thuis.
  • Maak gebruik van de bulkweken,  bij Bol.com krijg je in combinatie met andere producten vaak hoge kortingen op jouw product naar keuze.
  • Lever je Air Miles in, zo krijg je vaak al snel een hoop korting op producten bij Bol.com

Ook Zalando biedt een hoop zonnebrillen aan.

  • Zo heeft Zalando een kortingscode voor 12% korting die een goede uitweg zijn voor de wat duurdere zonnebrillen zoals een Ray-Ban. 
  • Ga je voor de wat goedkopere variant van bijvoorbeeld een kledingmerk als de Jack&Jones, dan krijg je bij Zalando een kortingscode voor €15 korting op je zonnebril.
  • Vaak vind je ook bij Zalando goedkope varianten van tussen de €9,99 en de €24,95. Die zijn vaak van bekende merken en worden gezien als een wat lichtere variant van de grote zonnebrillen als Ray-Bans en Carrera.

De V&D heeft alle type zonnebrillen

  • Bij de V&D vind je nu de heuze prijsknallers. Voor onder de €10 vind je al een zonnebril naar keuze bij de V&D.
  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief van V&D en krijg een kortingscode van €10 op je eerst volgende bestelling. Zo bespaar je al een aantal euro’s op jouw nieuwe zonnebril.
  • Lever je Air Miles in en ook zo krijg je bij de V&D hoge kortingen op je bestellingen

Kijk stralend naar de zomer met een zonnebril.

Met deze tips en kortingen voor zonnebrillen hopen wij dat je snel de ideale zonnebril  kan vinden en willen wij je alvast een fijne zomer toewensen.

Anna

Meer van Kortingscode.nl PLUS

Vraag maar raak!

Misschien kan ik je ergens mee helpen, heb je zelf een mooie korting gespot of werkt er iets niet.
Let me know!