Traveltroef

Hoe wissel je een Traveltroef actiecode in?

Zo maak je gebruik van een Traveltroef actiecode


Bekijk alle kortingscodes van Traveltroef

Hoe wissel je een Traveltroef actiecode in?

 • Hoe voer je een Traveltroef actiecode in?

  Om een Traveltroef actiecode in te kunnen voeren is het eerst natuurlijk nodig om een vakantie te kiezen. Browse door het aanbod van Traveltroef en kijk vooral ook even op de SALE pagina tussen de koopjes en lastminutes. Heb je een vakantie gevonden die je wilt boeken? Klik dan op Boek nu
   


  image description
 • Vul je vakantievoorkeuren in en kies een periode

  Op de volgende pagina kun je je vakantievoorkeuren invullen. Ga je met 2 personen? 4? Welk vervoer? Als je al deze voorkeuren in hebt gevuld kies je in het overzicht eronder een periode/accomodatie uit. Klik op het bedrag dat erbij staat om deze vakantie te selecteren. 
  Vervolgens scroll je helemaal naar beneden, controleer je de totaalprijs en klik je op Boek deze reis
  image descriptionimage description
 • Kies vervoer en huisvesting en voer je actiecode in

  In dit scherm kun je nog een keer je gegevens goed controleren, het is belangrijk om alles goed door te lezen. Kies ook je vorm vervoer en de huisvesting. Hierna kun je weer helemaal naar beneden scrollen, het actiecode-veld komt nu tevoorschijn.   Vul bij Actiecode de code in die je hebt gekopieerd van Kortingscode.nl en klik op Controleer code. De korting wordt nu verrekend in je totaalbedrag. Als alles klopt kun je op Ga verder klikken. 

   


  image descriptionimage description
 • Vul je gegevens in en betaal je boeking

  Als laatste stap vul je je gegevens in en klik je op Ga Verder. Heb je je vlucht eenmaal betaald dan kun je er zeker van zijn dat je binnenkort op vakantie gaat! Geniet van je goedkopere reis en je vakantie!

   Naar boven