wehkamp

Hoe wissel je een wehkamp kortingscode in?

In 5 eenvoudige stappen een wehkamp code gebruiken


Bekijk alle kortingscodes van wehkamp

Hoe wissel je een wehkamp kortingscode in?

 • Profiteer van korting met een wehkamp waarde- of cadeaubon

  Wanneer je een bezoek brengt aan www.wehkamp.nl, kun je direct jouw eerste voorkeur aangeven door middel van de bovenstaande categorieën. Door een categorie te selecteren, kom je direct in een aantal subcategorieën. Hier maak je een keuze uit de diverse producten, geselecteerd op onder andere speciale shops en merknamen. 


   

  image description
 • Plaats jouw bestelling bij wehkamp

  Wanneer je de website doorzocht hebt op jouw favoriete artikelen en deze in de winkelwagen plaatst, ontstaat er een bestelling. Deze bestelling kun je vinden wanneer je op de shoppingbag rechtsbovenaan in je scherm klikt. Vervolges verschijnt er een overzicht en kun je jouw bestelling afronden. 


   

  image description
 • Account aanmaken of jezelf aanmelden

  Na het plaatsen van je bestelling kun je jouw bestelling alleen afronden wanneer je jezelf registreert of - wanneer je al een account hebt - aanmeld op wehkamp. Via dit scherm heb je de mogelijkheid om je gegevens in te voeren.


   

  image description
 • wehkamp kortingscode inwisselen

  Na het registreren of aanmelden van jouw account, is het tijd om te betalen. Normaal gesproken is dit het gedeelte waar je over het algemeen minder blij van wordt, maar bij wehkamp kun je hier direct jouw kortingscode, waardebon of cadeaubon invoeren. Dit kan door te klikken op het onderstreepte gedeelte van Waardebon of cadeaubon inwisselen. Er verschijnt een pop-up scherm en hier kun je jouw code invoeren. De codes kun je vinden op onze website. Deze codes kun je kopiëren en plakken en vervolgens klik je op de button verwerken. Overigens kan het voorkomen dat er per code andere voorwaarden gelden.

   


   

  image description
 • Afhalen of thuisbezorgen

  Last but not least: je hebt de keuze om het pakket zelf af te halen of te laten thuisbezorgen. Aan beide opties zijn kosten verbonden, maar het kan voorkomen dat er op dit moment een code geldig is die recht geeft op gratis thuisbezorging. Top dus! In de vorige stap werd beschreven hoe een actiecode ingevoerd dient te worden. 

  Terug naar het Wehkamp kortingscode overzicht


   

  image description

Naar boven