Baja Bikes kortingscode

Baja Bikes kortingscodes

opener

26 juni 2019 Laatste update
Wil jij op een originele manier jouw favoriete stad bezoeken? Dat kan! Baja Bikes is gevestigd in de mooiste wereldsteden zoals Rome, Berlijn, New York, Barcelona, Madrid, Parijs en Antwerpen. Op de website van Baja Bikes heb je binnen no time jouw favoriete tour geboekt zodat je niks mist van de stad. Wil je graag met korting boeken? Dat kan onder andere met een Baja Bikes kortingscode. Lees hieronder een aantal tips om voordeel te verkrijgen op je fietshuur of je fietstocht met gids.

Baja Bike kortingscode 2019
Regelmatig kan je een voordelige korting pakken op je wandeling of fietstour met een Baja Bikes kortingscode. Hiermee ontvang je bijvoorbeeld 5% korting op je boeking voor een fietstocht in een bepaalde stad, zoals 5% korting op je fietstocht in Malaga. Ook zijn er soms kortingscodes waarmee je 10% korting krijgt op alle fietstochten, dus ook voor een tocht in Lissabon, Sevilla of Wenen.

Boek online
Wanneer je je fietstour online boekt, brengt dat een aantal voordelen met zich mee. Je kunt dan gemakkelijk en snel het overzicht van opties bekijken en de wachtrij vermijden op je vakantie. Wanneer je jouw Baja Bikes fietstour boekt, ontvang ook voordeel op verschillende restaurants en evenementen. 

Geen reserveringskosten
Bij Baja Bikes hoef je geen reserveringskosten te betalen. Zo bespaar je al snel €15 die je regelmatig bij soortgelijke organisaties vaak wel moet betalen. Daarnaast doet Baja Bikes ook niet aan annuleringskosten of andere aanslagen. Zo kom je nooit tegenover verrassingen en onverwachte kosten te staan. En als het regent, kun je heel eenvoudig je fietstocht verplaatsen naar een andere dag. Dat is nog eens service!

Maandtopper
Elke maand zet Baja Bikes voor jou een maandtopper klaar. Dit is de meest populaire fietsstad van die maand. Hier zijn dan bij Baja Bikes de meeste boekingen geplaatst. Bekijk de topper van deze maand.

Nieuwsbrief korting
Schrijf je in voor de Baja Bikes nieuwsbrief om altijd op de hoogte te zijn van acties, kortingen en aanbiedingen. Vaak krijg je via de nieuwsbrief acties die gelden in bepaalde fietsteden, zoals een tijdelijke kortingsactie voor Londen of Valencia.

De leukste en meest voordelige acties en kortingscodes voor Baja Bikes vind je op deze winkelpagina van Kortingscode.nl. Heb je een actie of kortingscode Baja Bikes online zien staan en mis je deze in dit overzicht? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina en zetten wij deze zo snel mogelijk online. Veel plezier op vakantie!

opener

Geen onverwachte kosten

What you see is what you get bij Baja Bikes. Het fietstour- en verhuurbedrijf doet namelijk niet aan boekingskosten of annuleringskosten. En dat is wel zo prettig. Regent het? Dan kun je je fietstour heel eenvoudig verzetten.

Baja Bikes kortingscode

Er is bijna altijd wel een code beschikbaar, waarmee je vaak 5% of 10% korting krijgt op je fietstocht. Dat maakt een tripje door een bijzondere stad nog leuker. Bekijk nu hoeveel voordeel jij krijgt met een kortingscode.

Niet gevonden wat je zocht?

Kortingscodes voor webwinkels zoals Baja Bikes

Vergelijkbare winkels

Klik direct op één van deze shops om nog meer korting te vinden

Verlopen Baja Bikes kortingscodes en acties

Helaas.. Deze kortingscodes van Baja Bikes heb je gemist!
Boek een tour bij Baja Bikes in een van de 100 wereldsteden inclusief Nederlandse gids
Reserveer online een fietstour door wereldsteden en betaal op bestemming
Ontdek naast de fietstours ook de wandeltours vanaf €15 bij Baja Bikes
Boek al vanaf €25 een fietstour door Barcelona bij Baja Bikes