Bobbejaanland kortingscode

Bobbejaanland korting

opener

Een dagje uit kan best prijzig zijn. Gelukkig kan je op verschillende manieren besparen op je bezoek aan Bobbejaanland. Bijvoorbeeld met een Bobbejaanland kortingscode of door andere kortingsacties. Hieronder lees je alle tips, zodat jij kaartjes met Bobbejaanland korting bestelt.

Bobbejaanland kortingscode
Met een Bobbejaanland kortingscode ontvang je al snel 50% korting op je tickets. Er zijn namelijk regelmatig codes beschikbaar waarmee je het 2e toegangskaartje gratis krijgt. Daarmee bespaar je tot wel €36,50. Het is lastig te voorspellen wanneer er een kortingscode actief is. Hou deze pagina dus goed in de gaten.

Online Bobbejaanland korting
Is er geen kortingscode beschikbaar? Dan kun je alsnog korting pakken op je kaartjes. Wanneer je online je kaarten koopt ontvang je namelijk vaak korting. In het kalenderoverzicht op de website kan je precies zien wat een ticket op een bepaalde dag kost. Ook kun je zien wanneer er een promotie is. Met een roze bolletje wordt aangegeven dat entreetickets op die dag extra voordelig zijn. Wanneer je je tickets online koopt ontvang je minimaal zo'n €5 en maximaal €15 korting.

Voordelige tickets via andere webshops
Op webshops zoals HEMA tickets, ActievandeDag of ANWB worden regelmatig goedkope Bobbejaanland kaartjes aangeboden. Al deze webshops zijn te vinden op Kortingscode.nl. Kijk dus ook eens op die pagina's om voordelige Bobbejaanland tickets te scoren.

Groepskorting
Het attractiepark bezoeken met een grote groep kan op een voordelige manier. Bij een groep vanaf 20 personen bedraagt de entreeprijs voor jongeren slechts €19,50 per persoon. Daarnaast mag er 1 begeleider per 15 jongeren gratis mee. Daarnaast zijn er voor gemengde groepen en bedrijven aparte pakketten. Zo is er voor iedere groep een geschikt en voordelig arrangement beschikbaar.

Voordelen van een abonnement
Een abonnement of seizoenskaart heb je bij Bobbejaanland al vanaf €45. Net als de entreetickets kan je de abonnementen online vaak met korting bestellen. Gemiddeld ontvang je zo'n 10 tot 20% korting. Als je eenmaal een kaart met korting hebt gekocht, kan dat je flink wat voordeel opleveren. Zo ontvang je tot 20% korting in de restaurant en shops in Bobbejaanland. Ook krijg je tot 50% korting op de entreeprijs van andere dagattracties. 

Combi-korting
Ga je met je gezin naar het park en wil je daar ook graag eten? Dan kan je gebruik maken van een Family Combo ticket. Je betaalt dan een voordelige prijs voor de entreekaartjes en een menu in het restaurant.

opener

Korting op een menu

Als je je toegangskaartjes online bestelt, ontvang je automatisch korting op een menu. Zo kun je voordelig eten in het restaurint in Bobbejaanland.

Gratis app

Met de gratis app heb je je kaartjes en een plattegrond van het park altijd bij de hand. Daarnaast kan je in de app ook zien welke attracties er zijn en wat de precieze openingstijden zijn.

Niet gevonden wat je zocht?

Kortingscodes voor webwinkels zoals Bobbejaanland

Vergelijkbare winkels

Klik direct op één van deze shops om nog meer korting te vinden

Verlopen Bobbejaanland kortingscodes en acties

Helaas.. Deze kortingscodes van Bobbejaanland heb je gemist!
Bespaar tot 35% op kaartjes - Bobbejaanland korting
Bobbejaanland korting - bespaar tot 35% op kaartjes
Sluit nu een abonnement af en bespaar tot €19 - Bobbejaanland korting
Gratis toegang voor kinderen kleiner dan 1 meter bij Bobbejaanland
Ontvang tot 20% korting in shops en restaurant bij Bobbejaanland
Entreetickets voor Bobbejaanland bestel je online al vanaf €21,90
Betaal slechts €49 en krijg het gehele jaar toegang tot Bobbejaanland met de Fan Pas
Bestel je menu online en pak tot €2 korting op je maaltijd in Bobbejaanland
Parkeer je auto gratis bij Bobbejaanland