Bookspot kortingscode

Bookspot kortingscodes

opener

Bookspot is (eerst onder de naam Eci) begonnen als een boekenclub, maar in de webwinkel is er een groot assortiment te vinden van boeken, muziek en films. Op www.bookspot.nl vind je de nieuwste boeken en deze kan je morgen al in huis hebben! Het is bovendien mogelijk om een kortingscode in te voeren, want de boekenclub heeft steeds vaker actiecodes. We proberen dan ook iedere maand een Bookspot kortingscode te plaatsen zodat jij extra korting krijgt op boeken, e-books, games en meer. Meestal lukt dit waardoor je meer kan lezen én meer geld kan overhouden. Win-win dus! 

Wat voor korting krijg je?
De korting die je krijgt wanneer je een Bookspot kortingscode gebruikt is meestal procentueel. Je kan een korting tussen de 5% en 10% verwachten. Een kortingscode is vaak voor langere tijd geldig (ongeveer een maand). Helaas zijn niet alle Bookspot kortingscodes te gebruiken zijn voor korting op boeken. Wel kan je er mee besparen op e-books, games en films.

Korting op boeken
Gelukkig zijn er bij Bookspot nog veel meer manieren om te besparen op je bestelling. Ik heb een aantal tips voor je verzameld waarmee je niet alleen kunt besparen op e-books, games en films, maar ook op boeken.

  • Word lid bij Bookspot: Leden besparen altijd 20% op de gehele Nederlandse boeken collectie (100.000+ titels).
  • Zoek een boek in de Bookspotn sale. Ze stunten hier met acties als 2+1 gratis en 75% korting.
  • Bookspot pakketvoordeel is een manier om te besparen door meerdere titels in 1 keer te kopen. Bookspot stelt verschillende pakketten samen zoals het Romanvoordeelpakket en het geschiedenispakket.
  • Bestel een top 20 boek. Dit zijn literaire hoogtepunten die je in je kast moet hebben, en Bookspot zal ze gratis verzenden.
  • Vanaf €19,95 wordt je bestelling gratis verzonden door Bookspot.

opener

Gratis verzending

Bij besteding van minimaal €19,95 hoef je geen verzendkosten te betalen. Bekijk dus goed wat de waarde van je bestelling is of bestel er een extra boek bij.

Groot assortiment

BookSpot heeft meer dan 100.000 titels in hun assortiment. Er is voor ieder wat wils. Op zoek naar een goed boek? Je vindt het bij BookSpot.

Niet gevonden wat je zocht?

Kortingscodes voor webwinkels zoals Bookspot

Vergelijkbare winkels

Klik direct op één van deze shops om nog meer korting te vinden

Verlopen Bookspot kortingscodes en acties

Helaas.. Deze kortingscodes van Bookspot heb je gemist!
Koop 7 seizoenen Game of Thrones nu voor €54,99 bij Bookspot
Ontvang een geschenk bij je bestelling van Bookspot
Bookspot korting: 1+1 gratis op tv-series
Bookspot korting: bespaar nu 40% op Disney speelfilms