C&A

Hoe maak je gebruik van een C&A kortingscode?

Met deze tips voer je een C&A kortingscode in.


Bekijk alle kortingscodes van C&A

Hoe maak je gebruik van een C&A kortingscode?

 • Haal het meeste uit de C&A tegoedboncode

  Ga naar de website van de C&A op www.c-and-a.com en combineer de nieuwste outfits uit de collecties kleding, schoenen en accessoires. Check ook de laatste C&A kleding collecties voor inspiratie.


 • Bekijk je bestelling

  Wanneer je een leuke outfit hebt uitgekozen bij C&A klik je op de Shopping Bag rechtsboven in de pagina. Hier is het overzicht zichtbaar van je bestelling en kan je eventueel nog enkele aanpassingen maken in bijvoorbeeld maat of kleur om zo de perfecte look te creeëren.


  image description
 • Voer de C&A tegoedboncode in

  Nu kan je jouw C&A tegoedboncode invoeren in het invulveld onderaan de pagina, vervolgens klik je op Voucher Gebruiken om de Voucher Code te activeren. De pagina zal zich nu automatisch gaan vernieuwen waarna de korting wordt verrekend en de nieuwe totaalprijs met korting zichtbaar wordt. Vervolgens klik je op de knop Door naar afrekenen.


  image description
 • Gegevens invoeren

  Voordat jouw bestelling helemaal compleet is dien je eerst je gegevens in te voeren. Wanneer je een terugkerende klant van C&A bent kan je simpelweg inloggen maar wanneer je voor het eerst iets bestelt bij C&A moet je enkele persoonlijke gegevens invoeren. Vervolgens kies je de gewenste manier van betalen en klik je op de knop Ga verder.  image description
 • C&A bestelling controleren & afronden

  Als laatste stap van de bestelprocedure van C&A controleer je je eigen bestelling en adresgegevens waarna je verder kan gaan naar de gekozen betaalprocedure. Wanneer je betaalt hebt krijg je een e-mail bevestiging opgestuurd en kan je de bestelling binnen enkele dagen verwachten. Succes met shoppen bij de C&A Shop, je vindt hier veel voordelige topdeals


  image description

Naar boven