Centraal Beheer Achmea korting

Bekijk de actuele Centraal Beheer Achmea kortingscode van juli 2019

Extra korting

Bij een autoverzekering krijg je gratis passend vervangend vervoer bij schade

Verloopt over 20 dagen
Pak deze korting
€25 korting

Bij online beleggen en ontvang je nu €25 startgeld

meer infominder info Verloopt over 16 dagen
Pak deze korting
Extra korting

Bij Centraal Beheer is je telefoon al binnen 30 minuten gerepareerd

Verloopt over 20 dagen
Pak deze korting
Gratis app

Download de gratis app en meld gemakkelijk schade

Verloopt over 20 dagen
Pak deze korting
Extra korting

Verzeker nu ook voordelig je fiets tegen diefstal

Verloopt over 22 dagen
Pak deze korting
1 van de 1

Centraal Beheer Achmea korting op je vaste lasten

Het hoort erbij: die afschrijvingen op je rekening voor je verzekering. Centraal Beheer maakt deze een beetje dragelijker. Aangezien deze maatschappij een van de grootste verzekeraars is in Nederland, kunnen zij namelijk goede deals aanbieden op het gebied van autoverzekeringen, rechtsbijstand, reisverzekeringen en schadevergoeding.
Kun je dan besparen met een Centraal Beheer Achmea kortingscode? Helaas is dat niet het geval. Dat komt grotendeels door het feit dat je een verzekering voor langere termijn aangaat en je niet eenmalig een korting kunt scoren. Wel geeft de verzekeraar regelmatig een langlopende korting of kun je van leuke extra's profiteren.

Dit zijn de voordelen

Door je bij zo'n groot bedrijf als Centraal Beheer aan te sluiten profiteer je uiteraard van veel voordelen. Dit is alvast een tip van de sluier:
  • Via de RenteVast Rekening profiteer je van een vaste, hoge rente. Hoe langer je jouw geld vastzet, hoe hoger de spaarrente wordt.
  • Door een bromfietsverzekering af te sluiten, worden je helm en andere accessoires helemaal gratis meeverzekerd.
  • Wanneer je voor een Centraal Beheer telefoonverzekering kiest ontvang je altijd de nieuwwaarde als je mobiel jonger dan 1 jaar is.
  • Als je een autoverzekering afsluit, ontvang je drie jaar lang de aanschafwaarde en niet de dagwaarde. Bij een inboedelverzekering ontvang je één jaar lang de aanschafwaarde.
  • Soms kun je ook korting pakken door meerdere verzekeringen te combineren. Heb je een autoverzekering? Dan ontvang je bijvoorbeeld 5% korting op de woonverzekering.
In ons dealoverzicht hiernaast vind je nog meer manieren om Centraal Beheer korting te pakken.

Code gevonden?

Deel hier een kortingscode die wij over het hoofd hebben gezien.
Deel hier de code

Het fijne van Achmea

Download de app

Voor declaraties, snelle checks en hulp kun je terecht in de gratis app van Centraal Beheer. Deze download je binnen een paar seconden in de App Store en vervolgens heb je op elk moment en elke plek inzicht in je verzekeringen. Dit kun je allemaal met de app:

  • Supersnel schade melden
  • Checken van je spaarsaldo
  • Beleggingsfondsen aankopen
  • Contact zoeken met de klantenservice

Combineer het met Zilveren Kruis

Net als Zilveren Kruis is deze verzekeraar onderdeel van Achmea. Door bij beiden een verzekering af te sluiten profiteer je van dubbel voordeel. Zo scoor je maar liefst 5% Centraal Beheer korting op een doorlopende reisverzekering en 8% korting op een inboedel-, aansprakelijkheids- en autoverzekering als je lid bent van Zilveren Kruis. Door dit allemaal bij een partij af te sluiten behoud je het overzicht én bespaar je ook nog eens.

80% van Nederland kan extra korting krijgen

10% korting

Er bestaat een grote kans dat je Centraal Beheer Achmea korting kunt pakken op je verzekering. 80% van werkend Nederland heeft bij hen namelijk recht op een collectiviteitskorting. Als de verzekeraar een afspraak heeft met het bedrijf waar je werkzaam bent, kan het zomaar zijn dat je 10% korting pakt op je maandlasten. Dit geldt dan niet alleen voor jezelf, maar ook voor meeverzekerde partners en kinderen. Als je elke maand van deze korting kunt profiteren, loopt het voordeel wel erg hoog op.