CJP kortingscode

CJP kortingscodes

opener

Korting met de CJP-pas
Met een CJP-pas kunnen jongeren en jong volwassenen besparen op culturele uitjes en workshops. Daarnaast zijn er nog heel veel andere categorieën waarop te besparen valt. Op deze pagina houden wij je up-to-date van alle kortingen in combinatie met CJP. We zijn elke dag hard op zoek naar een CJP kortingscode, maar deze komen helaas niet veel voor. Lees vooral even door om andere manieren te vinden om te kunnen besparen met CJP! 

Tot 50% korting op tickets
Met de CJP-pas krijg jij tot 50% korting op allerlei soorten tickets. Je kunt bijvoorbeeld met €15 korting naar een theatervoorstelling of musical gaan. Ook krijg je korting op concertkaarten of festivaltickets. Ben je meer een museum-type of ga je liever naar de bioscoop? Voor al deze uitjes ontvang jij extra korting op de entree!

20% internationale korting
Je kunt zelfs buiten de Nederlandse grens korting pakken. Bespaar 20% op een bezoek aan de Sagrada Familia of kijk uit over Parijs in de Eiffeltoren met 10% korting. Daarnaast krijg je ook nog eens korting op verschillende hotels en hostels. Ga lekker de toerist uithangen in het buitenland met je CJP-pas! 

Cashback kortingen tot 20%
Bij heel veel winkels kun je cashback korting scoren door je CJP-pas te gebruiken. Zo kun je tot 20% cashback korting scoren bij Amac, Mediamarkt en Adidas. 

Shoppen met 10% korting
Wanneer je in het bezit bent van een CJP-pas, ontvang jij bij heel veel winkels 10% korting. Enkele voorbeelden hiervan zijn Hunkemöller, Aktiesport en Perry. 

€5 korting op je pas
Scoor twee jaar lang korting met de CJP-pas en bespaar gelijk €5 op de pas zelf. In plaats van €35 voor de pas te betalen, kost 'ie maar €30. 

Speciale extra's
Je kunt ook nog extra voordeel pakken. Zo krijg je bij een abonnement van Ben 20% extra MB's, en pak je in de bios bij Pathé een gratis popcorn mee!

Winacties
CJP heeft bijna altijd winacties! Zo kun je bijvoorbeeld tickets winnen voor een festival of voor een concert. De waarde van deze prijzen kan oplopen tot wel €600. Het zou toch mooi zijn als je die zou winnen?

Zoals je hebt kunnen lezen zijn er talloze manieren om te kunnen besparen. Schaf nu een CJP-pas aan om gebruik te kunnen maken van alle kortingen en eventuele CJP kortingscodes!

opener

Exclusieve events

CJP organiseert exclusieve workshops en events waar jij gratis of tegen een super voordelige prijs naartoe kunt. Neem een kijkje achter de schermen en ontdek je eigen talenten!

Cultuurknallers weekblog

Elke maandag update CJP de blog over de knallers van de week. Hier lees je wat er die week centraal staat en hoeveel je precies per activiteit kunt besparen.

Niet gevonden wat je zocht?

Kortingscodes voor webwinkels zoals CJP

Vergelijkbare winkels

Klik direct op één van deze shops om nog meer korting te vinden