Ontvang €30 korting met onze Coolblue voucher


Zo doe je mee!
Bij de aanschaf van een Samsung Smart televisie met een minimum orderwaarde (ook na aftrek van eventuele kortingen) van €600 bij Coolblue, krijgen klanten die aan de voorwaarden voldoen van ons een Coolblue voucher ter waarde van €30.

Hoe werkt het precies?
Belangrijk: Volg alle 4 de stappen en zorg dat je aan de voorwaarden voldoet om in aanmerking te komen voor de voucher van Coolblue:
1. Ga naar https://www.kortingscode.nl/coolblue en druk op de blauwe knop waar 'BESTEL EN MAIL ORDER' staat. Het is belangrijk dat je deze knop gebruikt, anders kunnen wij niet zien dat je mee wilt doen met deze voucherback-actie.
2. Koop een Samsung Smart televisie met een minimum orderwaarde van €600 (ook na aftrek van eventuele kortingen) bij Coolblue.
3. Stuur de Coolblue e-mail waarin jouw aankoop wordt bevestigd door naar voucherback@imbull.com. Deze e-mail dient ook jouw ordernummer te bevatten. Zorg dat je deze e-mail verstuurd vanaf hetzelfde e-mailadres als waar je  het Coolblue-ordernummer op hebt ontvangen.
4. Vanaf 26 November 2018 ontvangen de eerste klanten die aan alle voorwaarden voldoen hun Coolblue voucher ter waarde van €30 per e-mail. De voucher wordt op z’n vroegst 2 weken na aankoop verstuurd. Bij het terugsturen van een product binnen de wettelijke bedenktermijn komt het recht op de voucher te vervallen. Vergeet niet de map met ongewenste e-mail te checken!

 


Voorwaarden “Coolblue - Ontvang een voucher voor €30 korting - actie”

 • ​Deze promotionele actie, hierna te noemen “de actie”, wordt aangeboden door Kortingscode.nl. Kortingscode.nl is een handelsnaam van Imbull, van Ostadestraat 149B, 1073 TK, Amsterdam, Nederland.
 • Door deelname aan de actie verklaart de deelnemer akkoord te zijn met de toepasselijkheid en bepalingen uit deze voorwaarden “Coolblue – ontvang een Coolblue voucher van €30-actie”.
 • Deelname aan deze actie is gratis en is mogelijk vanaf 29 oktober 2018 tot en met 18 november 2018. Zolang de voorraad strekt. Indien de voorraad vóór 18 november 2018 ontoereikend is, zal de actie offline gehaald worden en is deelnemen niet meer mogelijk.
 • Vouchers kunnen geclaimd worden tot en met 19 November 2018.
 • Uitsluitend klanten die een Samsung Smart televisie aanschaffen met een minimum orderwaarde (ook na aftrek van eventuele kortingen) van €600 via Coolblue, komen in aanmerking voor de €30 Coolblue voucher.
 • De voucheraanvraag dient naar voucherback@imbull.com verstuurd te worden vanaf hetzelfde e-mailadres waarop het originele Coolblue ordernummer is ontvangen. Voucher aanvragen vanaf e-mailadressen van derden zijn uitgesloten van deze actie.
 • Geldige orders die voldoen aan deze voorwaarden krijgen vanaf 26 November 2018 hun Coolblue voucher ter waarde van €30 op het oorspronkelijke e-mailadres toegestuurd. De voucher wordt op z’n vroegst 2 weken na aankoop verstuurd.
 • Bij het terugsturen van een product binnen de wettelijke bedenktermijn komt het recht op de voucher te vervallen.
 • De verstrekte Coolblue bon ter waarde van €30 wordt verstuurd met de laatste dag waarop de bon ingewisseld kan worden.
 • Gegevens van de deelnemers worden onder geen enkele voorwaarde vrijgegeven aan derden. 
 • Kortingscode.nl en partners zijn niet aansprakelijk voor verkeerde en/of onvolledige gegevens die door een deelnemer zijn verstrekt. 
 • Medewerkers van Kortingscode.nl en haar partners zijn uitgesloten van deelname.
 • Kortingscode.nl en haar partners zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade die voortvloeit uit deelname aan de actie. Tevens zijn Kortingscode.nl en haar partners niet aansprakelijk voor technische storingen, zoals storingen in het netwerk, hardware of software die resulteert in beperkte, vertraagde of verloren gegane gegevens alsdan gebreken in de te verstrekken prijzen. 
 • Kortingscode.nl en haar partners kunnen op ieder moment zonder eerdere aankondiging vooraf of nadere kennisgeving achteraf de gecommuniceerde regels, prijzen, actieperiode en voorwaarden wijzigen of beëindigen.
 • Voor vragen of klachten over de actie kunnen deelnemers contact opnemen via voucherback@imbull.com.


Amsterdam oktober 2018

Kortingscode.nl - van Ostadestraat 149B, 1073 TK Amsterdam, Nederland

Onderdeel van Global Savings Group