Telegraaf kortingscodes

Sluit een abonnement af met Telegraaf korting in oktober 2020

65% korting

Met een premium abonnement bespaar je 65%

Pak deze korting
50% korting

Stel je eigen abonnement samen en bespaar tot wel 50%

Pak deze korting
Vanaf €1

Voor €1 per week heb je al een abonnement

Pak deze korting
€5,31 korting

Bespaar tot €5,31 per week op een abonnement op de krant

Pak deze korting
30% korting

Je ontvangt nu 30% Telegraaf korting op een digitaal abonnement

Pak deze korting
1 van de 1

Verlopen Telegraaf kortingscodes en acties

10% korting

Telegraaf kortingscode voor 10% korting

Verloopt vandaag
Pak deze code
€2,80 korting

Neem een digitaal abonnement en krijg elke week maar liefst €2,80 Telegraaf korting

Verloopt vandaag
Pak deze korting
€250 korting

Op een volledig abonnement bespaar je nu wel meer dan €250 per jaar

Verloopt vandaag
Pak deze korting
€1,35 koopje

Voor slechts €1,35 per week heb je nu toegang tot alle premium artikelen van de Telegraaf

Verloopt vandaag
Pak deze korting
€2,62 per week

Voor slechts €2,62 per week heb je de digitale krant + de extra dikke weekendkrant met magazines

Verloopt vandaag
Pak deze korting
€5 korting

€5 korting op een abonnement met deze Telegraaf kortingscode

Verloopt vandaag
Pak deze code
Gratis bezorging

Laat jouw Telegraaf helemaal gratis bezorgen

Verloopt vandaag
Pak deze korting
€1,04 koopje

Onbeperkt alle Premium-artikelen lezen? Dat kan al voor slechts €1,04 per week

Verloopt vandaag
Pak deze korting
€3,98 korting

Lees de Telegraaf onbeperkt digitaal én krijg een extra dikke weekendkrant nu met €3,98 korting

Verloopt vandaag
Pak deze korting
60% korting

Je krijgt tot wel 60% voordeel wanneer je kiest voor één van deze abonnementen

Verloopt vandaag
Pak deze korting

Bespaar met een Telegraaf kortingscode

Lees jij graag de Telegraaf? Wij helpen je om dat zo voordelig mogelijk te doen! Op deze pagina vind je alle geldige kortingscodes en aanbiedingen voor deze krant. Kijk simpelweg in het overzicht hiernaast. Er zijn niet het hele jaar door Telegraaf kortingscodes beschikbaar. Als ze er wel zijn geven ze meestal maar liefst 15% tot 20% korting op een abonnement. Houd deze pagina dus zeker in de gaten!

Korting op je abonnement

Voordelig alles van de Telegraaf lezen: dat kan! Er zijn vaak aanbiedingen waarmee je flink kunt besparen. Zo kun je voor slechts €1,04 per week al onbeperkt Premium-artikelen lezen op Telegraaf.nl. Ook kun je korting pakken op de tijdschriften VROUW en VRIJ. Lees je tegenwoordig alles digitaal? Lees dan elke dag de krant digitaal, en bespaar hier al snel €2,80 per week. Of wil je alleen in het weekend de papieren krant maar doordeweeks alles digitaal lezen? Ook dat kan! Stel dus zelf jouw ideale abonnement samen met de huidige kortingsacties.

Code gevonden?

Deel hier een kortingscode die wij over het hoofd hebben gezien.
Deel hier de code

Zo geniet je altijd van Telegraaf korting

Hoe kan ik besparen met de Telegraaf aanbiedingen?

Besparen met de aanbiedingen van de Telegraaf is heel eenvoudig! Klik onderaan de homepage op het kopje ‘Deals’. Je komt dan op een pagina waar je heel veel producten met flinke kortingen kunt kopen. Scoor aanbiedingen zoals een mooie puzzel of artikelen om te klussen of in de tuin te werken. Ook vind je hier elke dag een Dagaanbieding waarop je extra veel bespaart. Je kunt korting krijgen op werkelijk alle soorten bestellingen. Een paar van de categorieën zijn wonen en slapen, elektronica, mode en verzorging, en reizen en vrije tijd.

Kan ik direct €5 korting krijgen?

Nieuwsgierig geworden naar de aanbiedingen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief hierover en je ontvangt direct een €5 Telegraaf kortingscode om hier te besteden! Ook voor andere interessante nieuwsbrieven kun je terecht bij deze krant. Er zijn allerlei nieuwsbrieven over diverse onderwerpen. Zo krijg je jouw favoriete nieuws of artikelen direct in je inbox. Je kunt je hier helemaal gratis voor aanmelden! Meld je aan voor de nieuwsbrief over bijvoorbeeld Telesport, Privé, Uitgaan & Cultuur, VROUW of DFT Financieel.

Hoe kan ik gratis de Telegraaf lezen?

Regelmatig zijn er mooie aanbiedingen waarmee je voordelig een abonnement afsluit. Zo krijg je af en toe een gratis cadeau als je abonnee wordt. Ook is het mogelijk om 10 weken gratis de Telegraaf te lezen met een proefabonnement. Na deze periode stopt dit abonnement automatisch. Dit is dus een ideale manier om de krant kosteloos uit te proberen.

Scoor ook dit voordeel

Krijg ik korting met een digitaal abonnement?

Ja, met een digitaal abonnement bespaar je al snel een hoop geld. Hiermee lees je de Telegraaf onbeperkt digitaal. Je krijg zowel de digitale versie van de papieren krant als onbeperkt toegang tot PREMIUM-artikelen op de website. Een andere manier om Telegraaf korting te krijgen is door een zaterdagabonnement te nemen. Met dit abonnement lees je doordeweeks de krant digitaal én krijg je de weekendkrant. Dit is elke zaterdag een extra dikke papieren krant. Ook de bijlagen VROUW- en VRIJ-magazine zitten hierbij.

Kan ik gratis een app downloaden?

Ja, je kunt de Telegraaf App helemaal gratis downloaden. Je hebt zo altijd en overal het laatste nieuws bij de hand. Ook is er een gratis Telesport App. Heb je al een abonnement? Dan kun je ook de digitale versies van de krant of van het tijdschrift via de apps lezen. Je kunt de apps kosteloos downloaden via de Google Play Store voor je mobiele telefoon of tablet met Android. Heb je een iPhone of iPad, dan vind je de apps in de App Store. Geniet dus onbeperkt van nieuws en artikelen op je telefoon of tablet.

Waar neem ik contact op met de klantenservice?

Wil je een vraag stellen aan de klantenservice? Dat kan via het kopje 'Service' onderaan de website van de Telegraaf. Hier zie je de verschillende manieren waarop je contact kunt opnemen met de krant. Je kunt bijvoorbeeld gratis het online contactformulier invullen. Ook vind je hier de veelgestelde vragen. Zo heb je het snelst antwoord op vragen over je abonnement, bezorging, verhuizen, tarieven en abonneeacties. Daarnaast vind je hier informatie over bijvoorbeeld Telegraaf Premium en de digitale krant.