Duijvestein_kortingscode

Duijvestein kortingscodes

opener

Ga je op wintersport en wil je voordelig wintersport kleding of spullen aanschaffen met een Duijvestein Wintersport kortingscode? Op Kortingscode.nl worden alle actuele kortingscodes en acties van Duijvestein Wintersport verzameld.

Hoeveel korting kan je krijgen met een code?

Er verschijnt niet vaak een kortingscode Duijvestein. In het verleden hebben we er twee per jaar gekregen. Maak dus volop gebruik van de korting als er een code in het overzicht staat. Met een code krijg je korting op het gehele assortiment of alleen op een bepaalde categorie. Bijvoorbeeld 15% korting op de kledingcollectie of 20% korting op de collectie van Peak Performance.

Kan je ook korting scoren zonder code?

Het kan wel eens voorkomen dat er geen kortingscode in het overzicht staat. Gelukkig zijn er ook andere manieren waarop je kan besparen op je bestelling. Graag geven we je dan ook een aantal handige bespaartips.

  • Duijvestein organiseert twee keer per jaar een sale, in de zomer en winter. Tijdens de sale krijg je korting op de zomer- of wintercollectie. De korting kan oplopen tot wel 60%.
  • Duijvestein heeft niet alleen een algemene sale, want daarnaast krijg je tussentijds ook tot wel 40% korting op bepaalde collecties, van bijvoorbeeld Kjus en Salamon.
  • Vaste klanten krijgen korting. Met een Duijvestein klantenkaart krijg je 15% korting op onderhoud, 15% korting op de zomercollectie, bij aanschaf van een ski of snowboard krijg je 3 gratis onderhoud beurten, exclusieve aanbiedingen en spaarpunten. De klantenkaart is €10 of gratis bij besteding van boven de €100. De kaart kan wel alleen in de fysieke winkel gebruikt worden om spaarpunten te ontvangen of korting te krijgen. Per €9,95 krijg je 1 Duijvesteinpunt en 10 punten zijn €5 waard.
  • In twee winkelvestigingen van Duijvestein, Landgraaf en Zoetermeer, is het mogelijk om zelf je ski’s en snowboards voor aanschaf op echte sneeuw te testen. Neem wel je eigen schoenen of snowboardbindingen mee!
  • Het Duijvestein Kinderen Groeiplan: Wil je voordelig je kinderen het hele jaar voorzien van eigen skimateriaal? Duijvestein biedt een vaste inruilwaarde van 50% van de originele aanschafwaarde, bij aanschaf van nieuwe materiaalruil.
  • Wil je alle nieuwe promoties ontvangen van Duijvestein? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt alle aanbiedingen en tips direct in je mailbox.

Er zijn dus verschillende manieren om te besparen op je bestelling bij Duijvestein. Houd het overzicht regelmatig in de gaten om te profiteren van een Duijvestein kortingscode of aanbieding. 

opener

Niet gevonden wat je zocht?

Kortingscodes voor webwinkels zoals Duijvestein

Vergelijkbare winkels

Klik direct op één van deze shops om nog meer korting te vinden

Verlopen Duijvestein kortingscodes en acties

Helaas.. Deze kortingscodes van Duijvestein heb je gemist!
Pak 10% extra kassakorting op de sale bij Duijvestein
Pak 70% korting + gratis verzending bij Duijvestein
Profiteer van 21% korting op alle artikelen bij Duijvestein
Nu tot 40% korting op ski's bij Duijvestein
Bij Duijvestein 30% korting op zomerkleding van DC, Quiksilver & Roxy
10% extra kassakorting op alles bij Duijvestein
Pak bij de outlet tot 50% korting op handschoenen en mutsen
Op helmen en beschermers ontvang je nu tot 70% korting
Pak nu tot 50% korting op heel veel wintersport items bij Duijvestein
10% extra korting op de sale bij Duijvestein