Emirates kortingscode

Emirates kortingscodes

opener

Tegenwoordig zijn er weinig mensen die Emirates niet kennen. Ze zijn vooral bekend van het sponsoren van vele voetbalteams, maar ze staan ook zeker bekend om hun zeer luxueuze en goed geregelde vluchten naar warme landen. Iedereen weet dat vliegen met Emirates zorgt voor een zeer speciale ervaring, want ze doen nét dat beetje extra. Met een Emirates kortingscode en leuke aanbiedingen zorg je er ook nog voor dat je vlucht nog een beetje betaalbaar is.

Vliegen met Emirates in de A380

Sinds 1 augustus 2012 vliegt Emirates dagelijks tussen Amsterdam en Dubai met de Airbus A380, het grootste passagiersvliegtuig ter wereld. In dit enorme dubbeldekker vliegtuig zitten 427 economy stoelen, 80 business class stoelen en ook nog 14 first class privésuites. Aan boord hoef je je zeker niet te vervelen, want als business of first class passagier kun je gebruik maken van de spa of gezellig staand een drankje drinken in de lounge. En uiteraard heb je ook gewoon on board WiFi.

Tips voor het boeken van een goedkope vlucht

Wil jij wel eens weten hoe het is om in de Airbus A380 te vliegen? Met deze tips & tricks boek jij je vlucht naar Dubai of ergens anders naartoe zo voordelig mogelijk

  • Emirates heefst standaard een aantal special offers voor goedkope vluchten. Deze vind je altijd op de homepage.
  • Begin gelijk met het sparen van miles met het Emirates Skywards programma.  Voor je eerste vlucht krijg je gelijk een aantal bonus miles.
  • Vlieg je vaak naar en binnen het Midden-Oosten? Dan is de Arabian Airpass een voordelige optie. Je vliegt dan vanuit Dubai voor een vaste prijs naar tien verschillende steden vanaf $60 per vlucht.

En last but not least: houd Kortingscode.nl goed in de gaten voor de laatste kortingscodes en andere interessante acties van Emirates. Wij zetten alle codes en aanbiedingen in één overzicht op Kortingscode.nl, zodat jij met een goed gevoel op reis kan gaan. Wie weet zelfs wel in de Airbus A380...!

opener

Niet gevonden wat je zocht?

Kortingscodes voor webwinkels zoals Emirates

Vergelijkbare winkels

Klik direct op één van deze shops om nog meer korting te vinden

Verlopen Emirates kortingscodes en acties

Helaas.. Deze kortingscodes van Emirates heb je gemist!
Nu exclusieve aanbiedingen bij Dubai Parks en Resorts via Emirates
Boek een retour naar Bali voor maar €635
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke Emirates kortingscode
Bekijk hier alle aanbiedingen - Emirates korting