FBTO korting

Besparen op je zorgverzekering met FBTO kortingscodes in september 2019

€2,30 deal

Bespaar op je reisverzekering bij FBTO en betaal slechts €2,30 per maand

Verloopt over 5 dagen
Pak deze korting
Gratis pakket

Gratis PlusPakket bij je autoverzekering via Independer

Verloopt over 34 dagen
Pak deze korting
€25 korting

FBTO korting: bespaar tot €25 op je zorgpremie

meer infominder info Verloopt over 87 dagen
Pak deze korting
15% korting

Nu 15% korting op een inboedelverzekering

meer infominder info Verloopt over 89 dagen
Pak deze korting
Extra korting

Sluit nu voordelig een inboedelverzekering af bij FBTO

Verloopt over 34 dagen
Pak deze korting
1 van de 1

Verlopen FBTO kortingscodes en acties

Extra korting

Bereken je premie in slechts 2 minuten bij FBTO

Verloopt vandaag
Pak deze korting
Extra korting

Meld je schade eenvoudig via Whatsapp bij FBTO

Verloopt vandaag
Pak deze korting

Kortingscode voor shops zoals FBTO

Verzekeren met FBTO korting

Hier kan je voordelig een verzekering op maat aanschaffen. Of het nou gaat om een zorgverzekering, autoverzekering of reisverzekering. Vooral aan het eind van het jaar, in december, biedt FBTO kortingen onder het mom van kennismaking. Vaak kun je dan een verzekering 10% voordeliger afsluiten. Helaas is er niet vaak een FBTO kortingscode. Dat wil echter niet zeggen dat je geen voordeel kunt behalen. De besparingen verschillen enorm, soms krijg je waardebon voor Zalando of Bol.com en soms krijg je een korting van bijvoorbeeld 15% op een specifieke verzekering.

Collectiviteit

Er zijn heel veel zorgverzekeraars in Nederland, dus de concurrentie is groot. Hierdoor kan je door te vergelijken en de acties in de gaten te houden flink besparen op je jaarpremie. Check bijvoorbeeld of je gebruik kunt maken van de FBTO collectiviteitskorting. Als je lid bent van één van de partners krijg je korting op je verzekeringen. Partners zijn onder andere FNV Jong, GezondNU en Vereniging Eigen Huis.

Code gevonden?

Deel hier een kortingscode die wij over het hoofd hebben gezien.
Deel hier de code

Korting per verzekering

Korting voor de jongeren

Ben je tussen de 18 en 23 jaar? Dan profiteer je bij FBTO van jongerenvoordeel. Dit betekent dat je een scherp tarief betaalt voor aanvullende verzekeringen. Daarnaast zijn kinderen gratis meeverzekerd bij een FBTO aansprakelijkheidsverzekering.

Verzeker je auto

Kies je voor een FBTO autoverzekering? Dan profiteer je van diverse klantvoordelen. Je krijgt €7,50 korting op autobanden, 10% korting op een onderhoudsbeurt, gratis registratie bij Yellowbrick, ieder jaar een gratis zomer- en wintercheck en gratis stikstofvulling in de banden.

Zonder zorgen

Ook als je voor de zorgverzekering kiest, krijg je een aantal voordelen als klant. Je krijgt gratis hulp bij zorgvragen met de zorgbemiddeling, zorgregelaar en vakantiedokter. Je krijgt 20% FBTO korting bij Specsavers Opticiens op een bril of zonnebril op sterkte. Liever lenzen? Bij een 6 maandencontract krijg je de 1e maand gratis.

Verzeker je inboedel met wel 15% korting

15% korting

Je huis goed beveiligen is niet alleen prettig, maar je kunt hierdoor ook besparen op je verzekering. Als dit het geval is pak je namelijk wel 15% FBTO korting op je inboedelverzekering.