FBTO kortingscode

FBTO korting

opener

Met FBTO korting kan je voordelig een verzekering op maat aanschaffen. Of het nou gaat om een FBTO zorgverzekering, autoverzekering of reisverzekering. Vooral aan het eind van het jaar, in december, biedt FBTO kortingen onder het mom van kennismakingskorting. Vaak kun je dan een verzekering met 10% korting afsluiten. Helaas biedt is er niet vaak een FBTO kortingscode, maar dat wil niet zeggen dat je geen voordeel kunt behalen. De FBTO korting verschilt enorm, soms krijg je waardebon voor Zalando of Bol.com en soms krijg je een korting van bijvoorbeeld 15%.

FBTO Collectiviteitskorting
Check of je gebruik kunt maken van de FBTO collectiviteitskorting. Als je lid bent van één van de partners van FBTO krijg je korting op je verzekeringen. Partners zijn onder andere FNV Jong, GezondNU en Vereniging Eigen Huis.

Extra’s en aanbiedingen
Er zijn heel veel zorgverzekeraars in Nederland, dus de concurrentie is groot. Hierdoor kan je door te vergelijken en de acties in de gaten te houden flink besparen op je jaarpremie. Ga jij voor een FBTO verzekering? Houd dan de volgende tips in je achterhoofd voor korting en fijne extra’s.

  • Ben je tussen de 18 en 23 jaar? Dan profiteer je bij FBTO van jongerenvoordeel. Dit betekent dat je een scherp tarief betaalt voor aanvullende verzekeringen.
  • Kinderen zijn gratis meeverzekerd bij een FBTO aansprakelijkheidsverzekering.
  • Beveilig je huis goed! Dat is niet alleen prettig, je krijgt ook 15% korting op je inboedelverzekering.
  • Kies je voor een FBTO autoverzekering? Dan profiteer je van diverse klantvoordelen. Je krijgt €7,50 korting op autobanden, 10% korting op een onderhoudsbeurt, gratis registratie bij Yellowbrick, ieder jaar een gratis zomer- en wintercheck en gratis stikstofvulling in de banden.
  • Ook als je voor de FBTO zorgverzekering kiest, krijg je een aantal voordelen als klant. Je krijgt gratis hulp bij zorgvragen met de FBTO zorgbemiddeling, zorgregelaar en vakantiedokter. Je krijgt 20% korting bij Specsavers Opticiens op een bril of zonnebril op sterkte. Liever lenzen? Bij een 6 maandencontract krijg je de 1e maand gratis.
  • FBTO is verkozen tot meest klantvriendelijke verzekeraar. Je kunt er dus vanuit gaan dat je altijd klantvriendelijk behandeld wordt.

Zoals je ziet kan je op diverse manieren besparen op je premie of andere leuke extra’s krijgen bij je verzekeringen. Wil je altijd op de hoogte zijn van alle FBTO kortingscodes en acties? Schrijf je dan even in voor onze nieuwsbrief, volg ons op social media of surf af en toe naar deze pagina.

opener

Niet gevonden wat je zocht?

Kortingscodes voor webwinkels zoals FBTO

Vergelijkbare winkels

Klik direct op één van deze shops om nog meer korting te vinden

Verlopen FBTO kortingscodes en acties

Helaas.. Deze kortingscodes van FBTO heb je gemist!
Bekijk GRATIS welke FBTO verzekering het best bij jou past met Independer
Tip: declareer eenvoudig met de FBTO app
Regel ook je rechtsbijstandverzekering bij FBTO | Al vanaf €2,51 per maand
Doorlopende reisverzekering vanaf €2,19 bij FBTO
Sluit al een ongevallenverzekering af vanaf €10 per jaar bij FBTO
Een verhoogd eigen risico? Sluit dan een FBTO zorgverzekering af vanaf €83,50 per maand
Bespaar op jouw verzekering bij FBTO: zet maandelijks jouw aanvullende verzekering aan én uit
FBTO actie: sluit nu online een autoverzekering af en ontvang 10% korting
Collectiviteitskorting FBTO | 2 keer voordeel als lid van één van de partners van FBTO
Download gratis de FBTO declaratie app