Foto.com kortingscode

Foto.com kortingscodes

opener

Op deze pagina hebben we alle kortingscodes van Foto.com verzameld. Foto.com heeft zo'n 3-6 nieuwe kortingscodes per maand. Er staan daarom altijd meerdere codes op deze pagina die jij kan gebruiken voor je bestelling.

Korting met bespaartips
De korting die je krijgt met een Foto.com kortingscode varieert tussen 25% en 50%. De meeste codes zijn voor een specifieke productcategorie zoals 25% korting op wenskaarten of 40% korting op muurkalenders. Het kan dus ook zijn dat je een bepaald product wil bestellen, maar dat we even geen kortingscode daarvoor hebben. Je kunt dan op 'favoriet' klikken zodat je een berichtje krijgt wanneer we weer een nieuwe kortingscode hebben of, wanneer je direct een bestelling met korting wil doen, kan je één van de onderstaande tips gebruiken om altijd korting te krijgen bij Foto.com.

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Foto.com. Niet alleen om alle kortingscodes direct in je inbox te krijgen, maar ook omdat je 20 gratis afdrukken krijgt wanneer jij je inschrijft. Je krijgt deze afdrukken van 10x15cm bij je eerste aankoop van 80 afdrukken. 
  • Foto.com heeft in alle categorieën een 'product van de maand'. Dit zijn producten die je deze maand extra voordelig kan bestellen. Bijvoorbeeld een bepaald formaat fotoboek. Dit kan je helpen in je keuze voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding. 
  • Met een verzamelzending van Foto.com kan je besparen op de verzendkosten. Normaal betaal je namelijk leveringskosten voor ieder formaat afdrukken apart. Met een verzamelzending krijg je verschillende formaten foto's in één pakketje waardoor je minder verzendkosten betaalt. 
  • Voor het maken van een fotoboek hoef je geen dure software zoals Photoshop te gebruiken. Bij Foto.com kan je namelijk gebruik maken van gratis fotobewerkingssoftware en software voor het maken van posters, kalenders of fotoboeken. Deze software is zeer gebruiksvriendelijk en kan door daardoor zelfs door de grootste digibeten gebruikt worden.

Met deze tips kan je flink gaan besparen. Heb je zelf nog tips? Laat ze dan achter onderaan deze pagina bij de reacties.

opener

Niet gevonden wat je zocht?

Kortingscodes voor webwinkels zoals Foto.com

Vergelijkbare winkels

Klik direct op één van deze shops om nog meer korting te vinden

Verlopen Foto.com kortingscodes en acties

Helaas.. Deze kortingscodes van Foto.com heb je gemist!
Ontwerp een fotoboek al vanaf €3 bij Foto.com
Foto op canvas al vanaf €17 bij Foto.com
Product van de maand: Bespaar extra met alle promotie items van mei
Scoor een persoonlijk fotocadeau al vanaf slechts €9