Full Tilt Poker kortingscode

Full Tilt Poker codes

opener

Full Tilt Poker codes
Aan Full Tilt Poker kortingscodes geen tekort. Vrij regelmatig hebben wij een kortingscode voor deze pokerwebsite online staan. Er zijn diverse soorten kortingen die je met een bonus code kunt pakken. Hier is een rijtje met de beste kortingscodes die wij tot nu toe online hebben gehad:

  1. Een bonus code voor €500 gratis speeltegoed
  2. 1.000 gratis spins extra ongeacht je inleg
  3. Een gratis luxe pokerset bij je eerste storting

Dit zijn er slechts een paar. Ook $20, $30 en $200 speeltegoed codes komen vaak voor. Zo bespaar je extra en kun je ook nog eens lekker veel spelen. Texas Hold'em, Omaha, Stud en Razz zijn zeer populair, iets voor jou?

Welkomstkorting
Kun je niet wachten om te beginnen met winnen? Maak dan nu een account aan en leg $20 of meer in. Wanneer je dit doet, krijg je $30 extra geheel gratis. Dus meer dan het dubbele om mee te gaan gokken.

The Stars Rewards
Een van de voordelen aan spelen bij Full Tilt Poker is dat je spaart voor leuke extra’s. Met het Stars Rewards systeem spaar je punten ofwel StarsCoin. Deze krijg je wanneer je real money games speelt. Je kunt hier gratis spins mee winnen, speeltegoed en dubbele StarsCoins. Daarnaast maak je kans op speciale prijzen alleen voor mensen die lid zijn en ook sparen.

Er zijn nog veel meer mogelijkheden om poker te spelen met voordeel. Hieronder hebben wij daarom nog een paar tips gezet:

  • De app: Er is ook een mobiele Full Tilt app. Zo kun je overal meespelen. Dus tijdens de lunch snel een potje of onderweg naar het vliegveld bijvoorbeeld. Heel handig en vooral leuk.
  • Gratis software: Speel je vaak en vind je het vervelend om via een browser te spelen? Download dan gratis de software voor je laptop. Zo krijg je extra snel toegang tot alles.
  • Promotions: Iedere maand zijn er ook weer nieuwe aanbiedingen te vinden. Bepaalde spellen zijn dan extra voordelig of je krijgt er leuke extra’s bij.
  • CardHunt: Wanneer je meespeelt, maak je ook kans op $5,000 contant. Iedere dag een nieuwe kans. 

opener

Speeltips

Op de website staan er heel veel tips en tricks om beter te leren spelen. Je kunt deze geheel gratis bekijken, zo vaak als je maar wil.

Toernooien

Iedere woensdag is er weer een mega toernooi waar je aan mee kunt doen. Speel mee en win extra veel prijzen en verdubbel je win kansen.

Niet gevonden wat je zocht?

Kortingscodes voor webwinkels zoals Full Tilt Poker

Vergelijkbare winkels

Klik direct op één van deze shops om nog meer korting te vinden

Verlopen Full Tilt Poker kortingscodes en acties

Helaas.. Deze kortingscodes van Full Tilt Poker heb je gemist!
Leer gratis pokeren bij Full Tilt Poker
Bekijk hier of er een Full Tilt Poker code beschikbaar is
Bekijk hier alle Full Tilt Poker promotions
Speel mee met Spin & Go en win tot $1000000 bij Full Tilt Poker