GWK Travelex kortingscode

GWK kortingscodes

opener

Via GWK Travelex kun je gemakkelijk online buitenlands geld bestellen. Online profiteer je van de beste wisselkoers. Bestel een geldbedrag via de website, dan wordt het voor je klaargelegd bij een ophaalpunt. Via deze pagina vind je alle info over een eventuele GWK kortingscode en nog extra bespaartips.

Kortingscode GWK
Een GWK Travelex kortingscode is er eigenlijk niet, maar er zijn wel veel manieren om te besparen op het wisselen van valuta. Op deze pagina lees je alles over extra korting en de voordelen van de website. Zelfs zonder een GWK kortingscode kun je veel besparen op je geldwisseling.

€5 korting
Bestel online de Cash Passport Prepaid Mastercard en ontvang direct €5 korting. Je kunt saldo laden op deze kaart en als creditcard gebruiken. Het voordeel hiervan is dat de kaart niet gelinkt is aan je bankrekening. Dit maakt het gebruiken van een creditcard veiliger!

0% provisie betalen
Wanneer je online een bestelling plaatst en hierdoor je vreemde valuta reserveert, betaal je geen commissie. Wanneer je dit bij een kantoor zelf doet, betaal je altijd extra voor de service. Zorg dus dat je het van te voren online regelt. Je rekent pas af wanneer je je bestelling afhaalt bij een van de ophaalpunten. 

100% terugkoopgarantie
Ben je teruggekomen van vakantie en heb je geld over? Geen probleem, GWK Travelex neemt al je vreemde valuta terug en wisselt het om. Je verliest hier niets op, vanwege de terugkoopgarantie. Je krijgt precies terug wat de koers op dat moment aangeeft.

Gratis valuta spoedservice
Heb je direct buitenlands geld nodig? Wanneer je online je bestelling plaatst, kun je deze direct ophalen bij Schiphol Plaza. Ook in dit geval betaal je geen commissie en profiteer je van het online koersvoordeel. Op deze manier kun jij zorgeloos op vakantie met wat contant geld in je zak!

Social media
GWK Travelex is ook te vinden op Facebook en Twitter. Hier worden actuele koersen gedeeld, maar ook winacties. Zo zijn er eerder al eens cruises weggegeven met contant zakgeld! Houd deze pagina's in de gaten om kans te maken.

opener

Raadpleeg de koersconverter

Via de koersconverter kun je direct vreemde valuta omrekenen volgens de nieuwste koers. Zo weet je precies wat je moet bestellen!

Wereldwijd marktleider

GWK heeft 1400 vestigingen en 1250 betaalautomaten. Waar je ook naartoe gaat, je kunt altijd bij GWK terecht.

Niet gevonden wat je zocht?

Kortingscodes voor webwinkels zoals GWK Travelex

Vergelijkbare winkels

Klik direct op één van deze shops om nog meer korting te vinden

Verlopen GWK Travelex kortingscodes en acties

Helaas.. Deze kortingscodes van GWK Travelex heb je gemist!
Pak extra korting bovenop de GWK Travelex koers