Interesse in meer traffic en sales? Kijk dan niet verder en maak gebruik van Kortingscode.nl om jouw website onder de aandacht te brengen. Door gebruik te maken van kortingscodes op Kortingscode.nl komt jouw website bij een groot aantal mogelijke consumenten in beeld.In een aantal eenvoudige stappen kun jij al met jouw webwinkels of fysieke winkels adverteren op Kortingscode.nl. Kortingscode.nl werkt op basis van affiliate marketing. Dit houdt in dat de webwinkels op onze website aangesloten zijn bij een affiliate netwerk zoals TradeTracker en Zanox.
 
Het is niet verplicht om een kortingscode aan te bieden maar wij raden het wel aan om de effectiviteit van de campagne te vergroten. Kortingscodes zorgen voor hogere conversie, orderwaardes en het is een goede manier om bepaalde categorieën extra onder de aandacht de brengen of zelfs gerichte stock overschotten weg te werken.
 
Daarnaast zorgen wij voor extra brand-exposure door onder andere aandacht op onze homepage, Facebook, top 10 rijtjes bij media partners zoals Metronieuws.nl, Telegraaf.nl, Grazia.nl of AT5.nl.
 

Contact informatie
Voor meer informatie neem je contact op met onze accountmanager Yarti Steers via yarti@imbull.com.