Wie zijn wij
Kortingscode.nl verzamelt kortingscodes, kortingsbonnen en aanbiedingen van tientallen webwinkels om jou te helpen besparen. Iedere keer als jij een kortingscode invoert krijg je namelijk extra korting en op deze manier kan je ieder jaar (afhankelijk van hoeveel je online koopt) tientallen tot honderden euro’s besparen.
  • Benieuwd wie wij zijn? Bekijk hier het team van Deal Spotters!
  • Wil jij ons team komen versterken? Bekijk hier dan onze actuele vacatures en stuur direct jouw motiviatiebrief op.

Bespaar veel geld
Dagelijks zoekt ons redactie team naar de nieuwste kortingscodes en voegt deze direct toe op de website. Zo blijf jij op de hoogte van alle acties en aanbiedingen van elke winkel en kun je direct veel geld besparen. Daarnaast geven wij via Kortingscode.nl PLUS tips & tricks over besparen in het dagelijks leven. Zoek de winkel op en bekijk de beschikbare kortingscodes en aanbiedingen. Vervolgens klik je op de kraslaag en verschijnt de code in een nieuw scherm. Deze code kopieer je en voer je in bij de webwinkel. De korting wordt dan automatisch verrekend met het totaalbedrag.

Exclusieve kortingscodes
Een aantal webwinkels is zó populair onder onze bezoekers dat wij hebben besloten om direct contact met ze te leggen. Zo zijn er verschillende exclusieve kortingscodes vrijgegeven welke je alleen op Kortingscode.nl terugvindt. Met deze exclusieve codes kun je nog meer geld besparen op vrijwel elk denkbaar product of dienst. De exclusieve kortingscodes vind je op geen enkele andere website terug en wij raden dan ook aan om jouw zoektocht bij Kortingscode.nl te beginnen want dan heb je de meeste kans van slagen.

Gratis nieuwsbrief
Als jij een echte koopjesjager bent wordt het je wel heel makkelijk gemaakt met onze gratis nieuwsbrief! Elke week wordt onze nieuwsbrief namelijk naar bijna 200.000 mensen verstuurd met daarin alleen de beste kortingscodes. Daarnaast is het ook nog eens om mogelijk om aan te geven wat jouw favoriete winkels zijn zodat je van deze winkels extra acties ontvangt.

In de media
Kortingscodes worden steeds populairder en wij komen dan ook regelmatig met onze website in het nieuws. Lees hier de artikelen of bekijk één van de nieuwsbulletins. Kortingscode.nl is in de media geweest bij onder andere:

Hoe wordt er geld verdiend?
Kortingscode.nl is een echt schoolvoorbeeld van een win-win-win situatie. Jij krijgt namelijk korting op je bestelling - WIN! De webwinkel verkoopt meer producten - WIN! Wij van Kortingscode.nl krijgen commissie voor elke verkoop waarbij er gebruik is gemaakt van een kortingscode of aanbieding - WIN! Op deze manier kunnen er dagelijks nieuwe codes en acties op Kortingscode.nl geplaatst worden en is het niet nodig om vervelende banners of advertenties te plaatsen. Zo kun jij rustig op je gemak zoeken naar de beste kortingscodes.

Vragen
Is je iets nog niet helemaal duidelijk, heb je zelf een webwinkel of heb je een kortingscode gevonden die wij nog niet in ons overzicht hebben? Neem dan contact met ons op via de contactpagina. Wij proberen je vraag binnen 24 uur te beantwoorden. Lees ook onze disclaimer.

Adverteren
Vertegenwoordig je een webwinkel en zou je graag willen adverteren op onze website, bekijk dan onze infopagina.