De voordelen van onze nieuwsbrief op een rij:
 
- Inschrijven is gratis
- Ontvang direct de beste deals
- Maximaal 2x per week een nieuwsbrief
- Uitschrijven kan op elk moment
 
Wat kan ik verwachten?
Onze nieuwsbrief bevat een samenvatting van de beste deals en kortingscodes die door ons team zijn gevonden en biedt links naar onze websites voor meer gedetailleerde informatie over elke deal. Af en toe kunnen wij ook enkele reistips opnemen in de nieuwsbrief wanneer wij deze relevant vinden voor onze lezers.
 
Hoe vaak versturen we een nieuwsbrief?
Wij verzenden over het algemeen eenmaal per week een nieuwsbrief. Deze frequentie kan in sommige gevallen afwijken wanneer wij aanbiedingen vinden die wij direct met onze lezers willen delen. Er zal dan een aanvullende nieuwsbrief worden verstuurd.
 
Wie we zijn
De e-mailnieuwsbrief van Kortingscode.nl wordt u aangeboden door Imbull B.V. en CupoNation GmbH ("wij"). Wij zijn onderdeel van Global Savings Group GmbH. Global Savings Group GmbH is een platform voor commerciele content. Wereldwijd beheert zij verschillende websites die de bezoeker een combinatie biedt van inspiratie, productaanbevelingen, deals en kortingen. Binnen Global Savings Group is CupoNation GmbH verantwoordelijk voor de algemene strategie, inclusief de marketingstrategie en kwaliteitsborging voor de hele groep. In deze functie beslist CupoNation GmbH ook over de doeleinden en middelen van de verwerking van persoonsgegevens die worden verzameld in verband met de websites van Global Savings Group GmbH. Imbull B.V. behandelt uw klantrelatie en is verantwoordelijk voor de specifieke inhoud van de nieuwsbrief op lokaal niveau.
 
Analyse
Om de nieuwsbrief voor u te optimaliseren en om meer inhoud van hoge kwaliteit te bieden, bekijken we hoe vaak de nieuwsbrief wordt geopend door lezers en op welke links de lezers klikken.
 
MailChimp
Wij gebruiken MailChimp, een e-mailservice gevestigd in de Verenigde Staten, voor het beheren van de nieuwsbriefabonnementen en het evalueren van het gebruik van onze nieuwsbrief.
 
Dubbele opt-in en opt-out
Nadat u het e-mailadres hebt opgegeven, ontvangt u een zogenaamde "Double-Opt-In-E-mail", waarin u wordt gevraagd uw inschrijving te bevestigen. U kunt op elk moment uw persoonlijke gegevens bewerken of u afmelden voor de lijst met ontvangers van de nieuwsbrief (de zogenaamde opt-out), via de link die onderaan elke nieuwsbrief te vinden is. Ook kunt u uw nieuwsbriefinstellingen hier aanpassen.
 
Privacybeleid
Verdere informatie over hoe wij uw persoonlijke gegevens beheren wanneer u zich inschrijft voor de nieuwsbrief kunt u vinden in ons privacybeleid.