Kaartenhuis kortingscode

Kaartenhuis kortingscodes

opener

Bij Kaartenhuis vind je voor iedere gelegenheid een passend kaartje. Een leuke kaart verzenden hoeft ook helemaal niet duur te zijn met de besparingstips die je hier op Kortingscode.nl kan vinden.

Kortingscode Kaartenhuis
We kunnen regelmatig Kaartenhuis kortingscodes plaatsen. Een voorbeeld van een code die we online hadden was, 25% korting op je bestelling. Een overzicht van de actieve kortingscodes Kaartenhuis vind je links op deze pagina.

Stapelkorting 
Er zijn ook nog andere manieren om voordeel te pakken, bijvoorbeeld door gebruik te maken van stapelkorting. Zo kosten 5 kaarten €0,79 per stuk en betaal je voor 25 kaarten maar €0,39 per stuk. Zo pak je dus 50% korting. Bij een afname van 40 kaarten of meer gaat de prijs nog iets omlaag naar €0,35. Deze Kaartenhuis korting geldt ook op zelfgemaakte kaarten.

Goedkoop je eigen kaart maken
Bij Kaartenhuis kan je zelf een kaart of uitnodiging ontwerpen door bijvoorbeeld een eigen foto af te laten drukken en een proefkaart kost maar 5 cent.

Winacties op Facebook
Op de Facebookpagina van Kaartenhuis zijn regelmatig winacties te vinden. Hou de pagina dus goed in de gaten om kans te maken op een gratis set kaarten.

Snelle verzending 
Bestel je voor 19:30 uur, dan word je pakket nog dezelfde dag verzonden en ontvang je het de volgende dag. Deze service kost je niks extra naast de standaard €1,95 verzendkosten.

opener

Snelle verzending

Plaats je bestelling voor 19:30 en het pakket wordt dezelfde dag nog verzonden. Je bestelling wordt dan de volgende dag bezorgd.

Kies je betaalmethode

Bij Kaartenhuis kan je op 7 verschillende manier betalen. Zo kan je iDEAL, PayPal, Visa en Mastercard gebruiken om af te rekenen. Daarnaast zijn ook American Express, Bancontact/Mister Cash en een eenmalige machtiging mogelijke betaalmethodes.

Breed assortiment

Voor iedere gelegenheid vind je bij Kaartenhuis een passend kaartje. Wil je echt iets persoonlijks of creatiefs? Dan kan je ook je eigen kaart of uitnodiging ontwerpen.

Acties en kortingen

Zo nu en dan is er een kortingscode die je kan gebruiken bij Kaartenhuis. Daarnaast zijn er ook nog andere acties waardoor je voordelig je bestelling kan plaatsen. Zo is er stapelkorting en worden er regelmatig winacties geplaatst op de Facebookpagina van Kaartenhuis.

Niet gevonden wat je zocht?

Kortingscodes voor webwinkels zoals Kaartenhuis

Vergelijkbare winkels

Klik direct op één van deze shops om nog meer korting te vinden

Verlopen Kaartenhuis kortingscodes en acties

Helaas.. Deze kortingscodes van Kaartenhuis heb je gemist!
Geniet van de laagste prijsgarantie bij Kaartenhuis
Kaartenhuis korting: verstuur kerstkaarten nu vanaf €0,35 per stuk
Profiteer van de laagste prijsgarantie bij Kaartenhuis
Stapelkortingen: bestel 10 kaarten voor slechts €0,45 per stuk bij Kaartenhuis