Kaartenhuis kortingscodes

Vind hier Kaartenhuis korting en acties voor van januari 2020.

€0,35 deal

Je eigen fotokaart scoor je bij Kaartenhuis al vanaf €0,35

Verloopt over 37 dagen
Pak deze korting
1 van de 1

Verlopen Kaartenhuis kortingscodes en acties

€2,49 korting

Kaartenhuis kortingscode: gratis verzending

Verloopt vandaag
Pak deze code
30% korting

Kaartenhuis korting: bespaar tot 30% op kaarten

Verloopt vandaag
Pak deze korting
50% korting

Stapelkorting bij Kaartenhuis: bespaar tot 50%

Verloopt vandaag
Pak deze korting
Gratis verzending

Gratis verzending met deze Kaartenhuis kortingscode

Verloopt vandaag
Pak deze code
€0,29 korting

Kerstkaarten scoor je tijdelijk vanaf €0,29 per stuk

Verloopt vandaag
Pak deze korting
€0,35 deal

Verstuur een proefkaart nu al vanaf €0,35 bij Kaartenhuis

Verloopt vandaag
Pak deze korting

Bespaar met een Kaartenhuis kortingscode

Bij Kaartenhuis vind je voor iedere gelegenheid een passend kaartje. Een leuke kaart verzenden hoeft ook helemaal niet duur te zijn met de besparingstips die je hier op Kortingscode.nl kan vinden.

We kunnen regelmatig een Kaartenhuis kortingscode plaatsen. Een voorbeeld van een code die we online hadden was, 25% korting op je bestelling. Een overzicht van de actieve kortingscodes vind je op deze pagina.

Tot 50% stapelkorting

Er zijn ook nog andere manieren om voordeel te pakken, bijvoorbeeld door gebruik te maken van stapelkorting. Zo kosten 5 kaarten €0,79 per stuk en betaal je voor 25 kaarten maar €0,39 per stuk. Zo pak je dus 50% korting. Bij een afname van 40 kaarten of meer gaat de prijs nog iets omlaag naar €0,35. Deze Kaartenhuis korting geldt ook op zelfgemaakte kaarten. Zo kan je dus goedkoop een fotokaart maken.

Code gevonden?

Deel hier een kortingscode die wij over het hoofd hebben gezien.
Deel hier de code

Hoe kan je meer besparen?

Goedkoop je eigen kaart maken

Bij Kaartenhuis kan je zelf een kaart of uitnodiging ontwerpen door bijvoorbeeld een eigen foto af te laten drukken en een proefkaart kost maar 5 cent.

Winacties op Facebook

Op de Facebookpagina van Kaartenhuis zijn regelmatig winacties te vinden. Hou de pagina dus goed in de gaten om kans te maken op een gratis set kerstkaarten.

Snelle en gratis verzending

Bestel je voor 19:30 uur, dan word je pakket nog dezelfde dag verzonden en ontvang je het de volgende dag. Deze service kost je niks extra naast de standaard €1,95 verzendkosten. Wil je gebruik maken van gratis verzending? Bekijk dan of er een Kaartenhuis kortingscode voor kosteloze bezorging is.

Redenen om bij Kaartenhuis te bestellen

Kies je betaalmethode

Bij Kaartenhuis kan je op 7 verschillende manier betalen. Zo kan je iDEAL, PayPal, Visa en Mastercard gebruiken om af te rekenen. Daarnaast zijn ook American Express, Bancontact/Mister Cash en een eenmalige machtiging mogelijke betaalmethodes.

Breed assortiment

Voor iedere gelegenheid vind je bij Kaartenhuis een passend kaartje. Wil je echt iets persoonlijks of creatiefs? Dan kan je ook je eigen kaart of uitnodiging ontwerpen. Met of zonder Kaartenhuis kortingscode, je bestelt altijd voordelig bij deze webshop. Kijk zeker op deze pagina voordat je gaat bestellen. Wie weet kan je gebruik maken van een goede deal.