Lotto kortingscode

Lotto actiecodes

opener

Lotto actiecode
Een actiecode voor Lotto lijkt misschien lastig te vinden, maar dat is het niet. Op deze pagina verzamelen wij alle actuele kortingscodes. Benieuwd welke codes je kunt verwachten? Er zijn al diverse soorten actiecodes voorbij gekomen. Zo zijn er kortingscodes voor een gratis extra lot en extra win kansen. Je kunt ze makkelijk invullen voordat je gaat betalen om zo te profiteren.

Welkomstcadeau 
Nieuwe klanten worden beloond. Meld je aan en ontvang een voordelige aanbieding. De welkomstcadeaus verschillen per kwartaal. Een voorbeeld hiervan was 50% korting op 3 maanden meespelen. En om het nog mooier te maken maak je met een dergelijke actie kans op nog meer korting. Zo kun je bijvoorbeeld een van de €1000 cashprijzen winnen.

Aanbiedingen
Meespelen met Lotto kan tegen de laagste lot prijs in Nederland. Je hebt al een lot voor slechts € 2 en maak je al kans op fantastische prijzen. Regelmatig zijn er super voordelige speelacties. Natuurlijk maar je zo ook nog kans op de hoofdprijs.

Lotto XL
Wil je ook graag mee spelen met Lotto XL? Je kunt hier super veel extra prijzen mee winnen. Je kunt bij een abonnement nu al voor slechts €1 extra per lot meespelen. Dat is pas echt besparen. Je kunt ieder zaterdag meespelen en zelf bepalen hoeveel loten je in huis haalt.

Voordeelbundels
Vergeet ook niet om de Lotto voordeelbundels te bekijken. Zo speel je mee met 6 trekkingen en betaal je slechts voor 5 trekkingen. Meer kans om te winnen? Koop dan 10 loten en speel met 12 loten.

Extra korting 
Met Lotto heb je de grootste kans om miljonair te worden en meespelen is heel gemakkelijk. Ga naar de website, kies 6 getallen en de Jackpotkleur en maak kans op fantastische prijzen. Wil je graag met extra voordeel spelen? Bekijk dan de onderstaande tips.

  • Gratis lot: Heb je de jackpot niet gewonnen? Niet getreurd, want je kunt ook een gratis lot winnen. Zo kun je mee blijven doen. En wie weet is het bij de volgende trekking wel raak.
  • De app: Meespelen op ieder moment van de dag is mogelijk. Download de gratis app voor je smartphone, log in en speel mee. Je kunt zo de stand checken en nog veel meer leuks.
  • Proefabonnement: Wil je graag mee spelen maar geen vast abonnement afsluiten? Probeer dan nu het Lotto proef abonnement. Deze stopt automatisch! Zo heb je zeker weten geen vaste kosten.
     

opener

Social media

Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen door Lotto op social media te volgen.

Cadeaukaarten

Een leuke cadeau-idee? Een cadeaukaart is altijd leuk en zo maak je ze misschien ook wel miljonair.

Niet gevonden wat je zocht?

Kortingscodes voor webwinkels zoals Lotto

Vergelijkbare winkels

Klik direct op één van deze shops om nog meer korting te vinden

Verlopen Lotto kortingscodes en acties

Helaas.. Deze kortingscodes van Lotto heb je gemist!
Maak kans op 3,3 miljoen euro bij Lotto
Sluit een abonnement af en krijg een €15 Primera cadeaukaart bij Lotto
Ontvang nu een €10 Lotto voucher bij automatisch meespelen
Haal 5 loten bij Lotto en betaal er 4