Monuta kortingscode

Monuta kortingscodes

opener

Monuta kortingscode
Het vastleggen van je uitvaartwensen en het verzekeren ervan stel je liever uit. Natuurlijk is het wel van groot belang. Monuta, één van de grootste uitvaartverzekeraars (-verzorgers) van Nederland helpt je hierbij.

De maandelijkse premie van een Monuta verzekering is niet hoog. Toch zijn er ook interessante Monuta aanbiedingen waarmee je veel geld kunt besparen. Kijk op Kortingscode.nl voor de meest actuele verzekeringen en aanbiedingen.

Uitvaartverzorger én verzekeraar
Monuta is zowel uitvaartverzorger als verzekeraar. Zo regel je een uitvaart onder hetzelfde dak. Je geeft bij Monuta je uitvaartwensen aan én sluit een bijpassende verzekering af. En dat natuurlijk tegen een scherpe premie.

Kies de juiste verzekering
Bij een uitvaartverzekering van Monuta kun je kiezen tussen een natura- en kapitaalverzekering. In het geval van overlijden krijgen nabestaanden bij een naturaverzekering een dienstenpakket. Er wordt geen geld uitgekeerd, maar de kosten van diensten worden door Monuta vergoed.

Bij een kapitaalverzekering ontvangen nabestaanden een van tevoren verzekerd bedrag. Zij kunnen vervolgens dat bedrag gebruiken om de uitvaart te regelen.

Vaste waarde dienstenpakket
Kies je voor een naturaverzekering, dan zijn de diensten en producten volledig vergoed. Zijn deze diensten duurder geworden met de loop der jaren? Geen probleem, Monuta komt haar afspraken na.

Betaal premie tot je 85ste jaar
Zodra je 85 wordt stop je met het betalen van premie bij Monuta. Vanaf dat moment ben je je leven lang verzekerd zonder er nog voor hoeven te betalen.

opener

Kinderen zijn gratis meeverzekerd

Het loont om als gezin de uitvaartverzekering bij Monuta vast te leggen. Iedereen tot 18 jaar is namelijk gratis meeverzekerd. Je betaalt dan dus alleen premie voor de volwassenen binnen het gezin.

Neem gratis contact op met Monuta

Natuurlijk kun je gratis mailen, of contact opnemen via de social media-kanalen. Maar ook bellen is gratis en kan bovendien tot 21:00 uur 's avonds. Om je helemaal tegemoet te komen kun je ook een terugbelverzoek indienen via de website.

Niet gevonden wat je zocht?

Kortingscodes voor webwinkels zoals Monuta

Vergelijkbare winkels

Klik direct op één van deze shops om nog meer korting te vinden

Verlopen Monuta kortingscodes en acties

Helaas.. Deze kortingscodes van Monuta heb je gemist!
Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd - Monuta korting
Bereken gratis je uitvaartkosten met de uitvaartkostenmeter van Monuta
Bij Monuta kun je je uitvaartsverzekering tussentijds aanpassen
Bij Monuta kun je je uitvaartwensen kosteloos en vrijblijvend vastleggen
Neem één van de pakketten of verzeker precies het bedrag wat je nodig denkt te hebben
Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd bij Monuta
Bereken makkelijk en snel je uitvaartverzekeringspremie bij Monuta
Bij Monuta is je uitvaartsverzekering tussentijds aanpasbaar
Met Mijn Monuta kan je altijd online je verzekeringsgegevens inzien
Bij Monuta betaal je tot je 85ste levensjaar premie. Daarna blijf je gratis verzekerd