Monuta kortingscodes

Bekijk hier het overzicht en vind jouw Monuta korting in november 2019

Extra korting

Sluit je verzekering snel en makkelijk online af

Verloopt over 70 dagen
Pak deze korting
5% korting

Pak 5% Monuta korting bij afsluiting van een kapitaalverzekering

meer infominder info Verloopt over 98 dagen
Pak deze korting
Gratis dekking

Kinderen zijn gratis meeverzekerd

meer infominder info Verloopt over 56 dagen
Pak deze korting
Gratis service

Bereken gratis je uitvaartkosten met de uitvaartkostenmeter van Monuta

Verloopt over 64 dagen
Pak deze korting
Extra korting

Bij Monuta kun je je uitvaartwensen kosteloos en vrijblijvend vastleggen

Verloopt over 21 dagen
Pak deze korting
Gratis service

Pas tussentijds kosteloos uw verzekering aan bij Monuta

Verloopt over 35 dagen
Pak deze korting
1 van de 1

Verlopen Monuta kortingscodes en acties

Gratis dekking

Gratis kinderdekking bij Monuta

Verloopt vandaag
Pak deze korting

Bespaar met een Monuta kortingscode

Het vastleggen van je uitvaartwensen en het verzekeren ervan stel je liever uit. Natuurlijk is het wel van groot belang. Monuta is een van de grootste uitvaartverzekeraars (-verzorgers) van Nederland en helpt je hierbij. Als er ooit een Monuta kortingscode beschikbaar is, dan vind je deze uiteraard hier. Toch zijn er in de tussentijd veel manieren waarmee je veel geld kunt besparen want de maandelijkse premie van een verzekering bij Monuta is niet hoog. Kijk op Kortingscode.nl voor de meest actuele verzekeringen en aanbiedingen.

Uitvaartverzorger én verzekeraar

Monuta is zowel uitvaartverzorger als verzekeraar. Zo regel je een uitvaart onder hetzelfde dak. Je geeft bij Monuta je uitvaartwensen aan én sluit een bijpassende verzekering af. En dat natuurlijk tegen een scherpe premie.

Code gevonden?

Deel hier een kortingscode die wij over het hoofd hebben gezien.
Deel hier de code

Besparen zonder Monuta kortingscode

Kies de juiste verzekering

Bij een uitvaartverzekering van Monuta kun je kiezen tussen een natura- en kapitaalverzekering. In het geval van overlijden krijgen nabestaanden bij een naturaverzekering een dienstenpakket. Er wordt geen geld uitgekeerd, maar de kosten van diensten worden door Monuta vergoed. Bij een kapitaalverzekering ontvangen nabestaanden een van tevoren verzekerd bedrag. Zij kunnen vervolgens dat bedrag gebruiken om de uitvaart te regelen.

Neem gratis contact op met Monuta

Natuurlijk kun je gratis mailen, of contact opnemen via de social media-kanalen. Maar ook bellen is gratis en kan bovendien tot 21:00 uur 's avonds. Om je helemaal tegemoet te komen kun je ook een terugbelverzoek indienen via de website.

De voordelen van Monuta

Vaste waarde dienstenpakket

Kies je voor een naturaverzekering, dan zijn de diensten en producten volledig vergoed. Ideaal dus als je volledig wilt zijn. Zijn deze diensten duurder geworden met de loop der jaren? Geen probleem, Monuta komt haar afspraken na.

Betaal premie tot je 85ste jaar

Zodra je 85 wordt stop je met het betalen van premie bij Monuta. Vanaf dat moment ben je je leven lang verzekerd zonder er nog voor hoeven te betalen. Je betaalt dus nooit te veel en krijgt als het ware korting op je verzekering.

Kinderen zijn gratis meeverzekerd

Het loont om als gezin de uitvaartverzekering bij Monuta vast te leggen. Iedereen tot 18 jaar is namelijk gratis meeverzekerd. Je betaalt dan dus alleen premie voor de volwassenen binnen het gezin.