Nationale Nederlanden kortingscodes

Bekijk hier elke actuele Nationale Nederlanden korting van september 2020

Vanaf €2,27

Al vanaf €2,27 per maand sluit je een reisverzekering af

Pak deze korting
8% korting

Met het verzekeringspakket van Nationale Nederlanden pak je tot 8% korting op je verzekeringen

Pak deze korting
30% korting

Ontvang tot 30% korting via het postcode zorgcollectief

Pak deze korting
8% korting

Sluit een Toercaravanverzekering af en ontvang tot 8% korting

meer infominder info
Pak deze korting
35% korting

Ontvang tot 35% No-claimkorting bij een bootverzekering

Pak deze korting
1 van de 1

Verlopen Nationale Nederlanden kortingscodes en acties

10% korting

Lees tips in de blog waarmee je tot wel 10% bespaart

Verloopt vandaag
Pak deze korting
85% korting

Sluit je autoverzekering af bij NN en pak tot wel 85% no-claim korting

Verloopt vandaag
Pak deze korting

Een Nationale Nederlanden verzekering met korting

Het uitzoeken van een verzekering of hypotheek staat waarschijnlijk hoog op je prioriteiten lijst, maar om deze klus daadwerkelijk aan te pakken is vaak een flinke dosis motivatie nodig. Deze financiële dienstverlening geeft deskundig advies op het gebied van verzekeringen, pensioenen en hypotheken. Je kunt er terecht voor passende producten waarbij ook gezocht wordt naar de beste deals voor jou. Het maakt die vervelende zoektocht een stukje gemakkelijker. Mocht er een Nationale Nederlanden kortingscode zijn, dan vind je deze uiteraard op deze pagina. Dus als je wil weten waarop je kunt besparen hoef je alleen maar deze pagina te bezoeken!

Bijna iedereen kan besparen op zijn verzekering

Ben jij ervan op de hoogte dat een groot deel van onze bevolking recht heeft op een collectiviteitskorting bij hun verzekeraar? Werknemers, leden of klanten van bepaalde instanties kunnen tot wel 10% besparen op hun maandelijke lasten. Vraag de collectiviteitscode op bij je werkgever of organisatie, gebruik deze als Nationale Nederlanden kortingscode en bereken de premie eenvoudig online.

Code gevonden?

Deel hier een kortingscode die wij over het hoofd hebben gezien.
Deel hier de code

Welke Nationale Nederlanden kortingen kan ik verwachten?

Acties aan het einde van het jaar

Aan het einde van het jaar krijg je de kans om van verzekering te switchen. Om nieuwe leden te werven, bieden zij daarom ook een aantal leuke deals aan. Ook bij Nationale Nederlanden kun je kortingen verwachten. Bijvoorbeeld een actie waarbij je een cadeaukaart krijgt, bij het afsluiten van een specifieke verzekering.

85% korting op je autoverzekering

Ben je een aantal jaren aangesloten bij deze verzekeraar, zonder ooit schade te hebben gehad ann je auto? Dan scoor je maandelijks tot wel 85% no-claim korting op je vaste lasten. Je autoverzekering wordt in dat geval een stuk goedkoper.

Klanten krijgen nog meer korting

Als jij aangesloten zit bij deze verzekeraar profiteer je van heel veel Nationale Nederlanden korting. Zo bespaar je via de opticiens Hans Anders, Specsavers en Eyewish. Daarnaast kan je ook een goedkoop sportabonnement afsluiten bij Basic-Fit of HealthCity. Check snel de website voor de overige klantvoordelen.

Elke maand kun je profiteren van 8% pakketkorting

8% korting

Alle verzekeringen in één pakket en ook nog eens met 8% Nationale Nederlanden korting. Hiervan profiteer je als jij een Zekerheidspakket afsluit bij deze verzekeraar. Schade aan je huis of een ongeluk met de fiets… Alles is gedekt, zonder dat zaken dubbel verzekerd worden. Selecteer de verzekeringen die je in je pakket wilt en bereken je premie via de website.