Nelly

Hoe voer je een kortingscode van Nelly.com in?

Op deze manier vul je het best de kortingscode van Nelly in


Bekijk alle kortingscodes van Nelly

Hoe voer je een kortingscode van Nelly.com in?

 • Haal het meeste uit de Nelly kortingscode of cadeaubon

  Ga naar de website van de Nelly op http://nelly.com/nl/ en combineer de nieuwste outfits uit de collecties kleding, schoenen en accessoires. Check ook het laatste Nelly News voor essentiële style updates.


 • Bekijk je bestelling

  Wanneer je een leuke outfit hebt uitgekozen bij Nelly.com klik je op het winkelmandje rechtsboven in de pagina. Hier is het overzicht zichtbaar van jouw bestelling en kan je eventueel nog enkele aanpassingen maken in bijvoorbeeld maat of kleur om zo de perfecte look te creeëren.


  image description
 • Voer de Nelly kortingscode in

  Nu kan je jouw Nelly kortingscode of cadeaubon invoeren in het invulveld onderaan de pagina, vervolgens klik je op Activeer Code om de kortingscode te activeren. De pagina zal zich nu automatisch gaan vernieuwen waarna de korting wordt verrekend en de nieuwe totaalprijs met korting zichtbaar wordt. Vervolgens klik je op de knop Afronden.


  image description
 • Gegevens invoeren

  Voordat jouw bestelling helemaal compleet is dien je eerst je gegevens in te voeren. Wanneer je een terugkerende klant van de Nelly.com bent en een al een account hebt kan je ook simpelweg inloggen. Vervolgens kies je de gewenste manier van betalen en klik je op de knop Volgende.


  image description
 • Nelly.com bestelling afronden

  Als lalatste stap van de bestelprocedure van Nelly.com controeer je je eigen bestelling en adresgegevens waarna je kan verdergaan naar de gekozen betaalprocedure. Wanneer je betaalt hebt krijg je een e-mail bevestiging opgestuurd en kan je de bestelling binnen enkele dagen verwachten. Succes met shoppen bij Nelly.com!


  image description

Naar boven