Nuance kortingscodes

Bekijk hier alle actuele Nuance korting & acties van september 2019

Extra korting

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke Nuance kortingscode in je mailbox

Verloopt over 16 dagen
Pak deze korting
€42 deal

Scoor Dragon accessoires al vanaf €42

Verloopt over 39 dagen
Pak deze korting
€159 deal

Koop de Dragon Home Edition voor maar €159

Verloopt over 74 dagen
Pak deze korting
Extra korting

Krijg nu 30 dagen geldteruggarantie

Verloopt over 93 dagen
Pak deze korting
Extra korting

Bestel Power PDF Standard voor MAC voor slechts €109

Verloopt over 29 dagen
Pak deze korting
1 van de 1

Verlopen Nuance kortingscodes en acties

Vanaf €15

Nuance korting: bestel al vanaf €159 de Dragon Home-software

Verloopt vandaag
Pak deze korting
20% korting

Nuance korting: 20% korting op PaperPort

Verloopt vandaag
Pak deze korting

Zo pak je korting op de software

Als je de topproducten met korting wilt aanschaffen kun je hier uiteraard terecht voor Nuance kortingscodes. Er worden regelmatig nieuwe acties en codes in het overzicht geplaatst, zodat je kan besparen op je bestelling. Wat voor code kan je verwachten? Een paar keer per jaar verschijnt er een. Hiermee ontvang je korting op een categorie uit het assortiment of op een bepaald product. Een code geeft je bijvoorbeeld 20%, 30% of 50% korting op Dragon producten, Power PDF Standard of Paperport 14.

Een maand lang gratis gebruiken

Het kan wel eens voorkomen dat er tijdelijk geen kortingscode beschikbaar is. Zijn er ook andere manieren om voordeel te behalen bij Nuance? Probeer de software de eerste 30 dagen helemaal gratis, zonder risico. Als het niet bevalt dan kun jij zonder problemen je geld terugvragen. Zo kun je gratis testen of het product aan al je wensen voldoet.

Code gevonden?

Deel hier een kortingscode die wij over het hoofd hebben gezien.
Deel hier de code

Gratis extra's

Download de gratis app

Sommige Nuance producten hebben ook een mobiele applicatie die je gratis kan downloaden. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Dragon Dictation, Dragon Search of Dragon voor e-mail apps. Er zijn niet alleen spraakherkenning apps, maar ook applicaties voor tekstinvoer en voicemail-naar-tekstdiensten.

Non stop technische ondersteuning

Heb je vragen over een product of lukt het niet om een Nuance kortingscode te verzilveren? Maak gebruik van de gratis technische ondersteuning van Nuance. Doorzoek de gratis online database, meld je aan bij online ondersteuning, geef feedback en vraag functies aan. Je kunt naar de hotline bellen of een bericht sturen via het contactformulier.

PDF-software krijg je er gratis bij

Power PDF standaard of toch een Power PDF Advanced? Bekijk welk product het meest geschikt is voor jou in het gratis PDF-functieoverzicht. In het overzicht staan alle functies en mogelijkheden van het product zodat je ze gemakkelijk en snel kan vergelijken. Voor extra informatie bekijk je de video’s.