Nuon korting

Bekijk het actuele overzicht voor een Nuon kortingsbon - september 2019

Gratis stroom

Krijg nu 3 maanden gratis stroom bij Nuon

meer infominder info Verloopt over 43 dagen
Pak deze korting
€200 korting

Bij Nuon ontvang je nu €200 korting op stroom en gas

Verloopt over 106 dagen
Pak deze korting
15% korting

Spaar voor 15% korting op Nuon Duurzaam

Verloopt over 37 dagen
Pak deze korting
25% korting

Nu tot 25% korting bij Nuon

meer infominder info Verloopt over 90 dagen
Pak deze korting
Gratis scan

GRATIS energiescan bij Nuon

Verloopt over 98 dagen
Pak deze korting
Gratis cadeau

Download de gratis app en bekijk je energieverbruik

Verloopt over 93 dagen
Pak deze korting
1 van de 1

Verlopen Nuon kortingscodes en acties

€250 korting

Bij Nuon ontvang je nu €250 korting op stroom en gas

Verloopt vandaag
Pak deze korting

Voordeel met Nuon Exclusief

Als je klant bent bij Nuon kan je gratis gebruik maken van het exclusieve spaarprogramma. Met dit programma kan je punten sparen voor cadeaus. Je krijgt als Exclusief klant altijd minstens 10% Nuon korting op duurzame artikelen bij de webshop. Deze producten helpen jou om nog meer energie te besparen thuis. Ook is het mogelijk om met dit programma mee te doen aan exclusieve win-acties.

Nuon korting voor vaste klanten

Trouwe klanten worden beloond met een jaarlijks stijgende korting van 5% op hun energierekening. Hoe langer je klant bent bij Nuon, des te meer voordeel! En als je al klant bent begin je met een kortingspercentage van 10%. De maximale korting kan oplopen tot een vast percentage van 25%. Deze korting is ook geldig voor gebruikers die aangesloten zijn bij Nuon zakelijk.

Code gevonden?

Deel hier een kortingscode die wij over het hoofd hebben gezien.
Deel hier de code

Zonnepanelen koop je nu met €100 korting

€100 korting

Duurzaamheid is bij velen steeds belangrijker. Door zonnepanelen aan te schaffen ben je daar niet alleen bewust mee bezig, maar je bespaart ook nog eens flink op je energierekening. Bestel je panelen via deze energieleverancier en je scoort maar liefst €100 Nuon korting op je order. En wist je dat je in veel gevallen de betaalde btw kan terugvragen? Daarom biedt Nuon ook een btw-teruggave service aan, dan hoef je het niet zelf allemaal te regelen en kan je als klant ook nog eens genieten van 15% korting.

Tips voor korting

Gratis Nuon energiescan

Vraag bij Nuon online een gratis energiescan aan. De tips die je krijgt van de adviseurs helpen je namelijk je energieverbruik te verminderen. Zo kan je meteen beginnen met besparen en het is ook nog eens goed voor het milieu.

Alles in een app

Download de Nuon app en krijg meteen toegang tot al je gegevens. Zo heb je altijd een overzicht van je energieverbruik en kan je jouw gegevens wekelijks met elkaar vergelijken. Ook kan je bespaardoelen voor jezelf opstellen, waardoor je je kosten beter kan beheren en beheer je eenvoudig je Nuon kortingsbonnen.