Nuvema_kortingscode

Nuvema kortingscodes

opener

Wie wil er nu teveel geld uitgeven aan iets wat nog niet aan de orde is? Met een Nuvema actiecode of aanbieding bespaar je op je uitvaartverzekering. 

Welke Nuvema kortingscodes zijn er?
Met een kortingscode van Nuvema ontvang je tot 20% korting op je maandelijkse premie of krijg je een leuk cadeautje bij je verzekering. Recentelijk hebben we ook een kortingscode voor een gratis ticket voor het Dolfinarium! Onverwacht, maar toch een leuke extra! Is er momenteel geen kortingscode beschikbaar? Dan kun je op andere manieren toch korting krijgen. Verder biedt Nuvema bij je uitvaartverzekering verschillende mogelijkheden aan zodat je de keuze kan maken voor een pakket op maat. Nuvema is regionaal zeer actief met 300 lokale uitvaartverzorgers is er vrijwel altijd een uitvaartverzorger bij jou in de buurt. Wil je het liever snel achter de rug hebben, dan kan je ook online een uitvaartverzekering afsluiten. Dan kan het ook nog wel eens zijn dat je profiteert van een online korting of bijvoorbeeld gebruik kan maken van één van de Nuvema codes.

Korting op uitvaartverzekeringen van Nuvema

  • Als je de premie van jouw uitvaartverzekering ineens voldoet, krijg je korting van Nuvema. De hoogte van je korting is afhankelijk van het verzekerd kapitaal - je gezondheid en leeftijd, en kan oplopen tot 50%. 
  • Wist je dat jouw uitvaartverzekering wordt afgestemd op de prijzen van jouw lokale uitvaartverzorgers? Zo heb je altijd de beste uitvaartverzekering voor een scherpe premie.
  • Nuvema heeft ook vaak leuke deals die het afsluiten van een uitvaartverzekering toch wat minder zwaar maken, zo kun je met de codes van Nuvema vaak een dagje uit.

We proberen je in dit overzicht zo veel mogelijk up to date te houden van relevante aanbiedingen op het gebied van verzekeringen of het nu gaat om pakketaanbiedingen of speciale aanbiedingen bij eenmalig afsluiten, we plaatsen het op deze pagina voor je.

opener

Peer review

Nuvema Uitvaartverzekeringen heeft ruim 300.000 klanten in heel Nederland.

Persoonlijk advies

Door de persoonlijke informatie van 75 vertegenwoordigers en de nauwe contacten met 300 uitvaartverzorgers krijg je altijd een uitvaartverzekering op maat.

Regionaal en online

Nuvema is een aanbieder van uitvaartverzekeringen. Nuvema is regionaal actief waardoor ze ook persoonlijk met u kunnen overleggen bij één van de 300 lokale uitvaartverzorgers. Online kan echter ook het één en ander besparen.

Natura-, kapitaal, deposito of koopsom

Bij Nuvema kan je voor verschillende verzekeringen terecht: zo is er voor iedereen iets op maat. Of het nu gaat om deposito, kapitaal of bijvoorbeeld koopsom, jij kiest wat voor jou het beste uitpakt.

Niet gevonden wat je zocht?

Kortingscodes voor webwinkels zoals Nuvema

Vergelijkbare winkels

Klik direct op één van deze shops om nog meer korting te vinden

Verlopen Nuvema kortingscodes en acties

Helaas.. Deze kortingscodes van Nuvema heb je gemist!
Verzeker bij Nuvema alleen wat je echt nodig hebt
Kinderen tot 18 jaar zijn GRATIS meeverzekerd bij Nuvema
Maak gebruik van een jaarlijkse check van je verzekering en dekking
Pas je Nuvema verzekering gratis aan
Betaal premie op basis van lokale prijzen bij Nuvema
Bij Nuvema sluit je een persoonlijke en passende uitvaartverzekering af
Kinderen onder de 18 jaar zijn gratis meeverzekerd bij Nuvema
Bij Nuvema bereken je gratis en vrijblijvend online je premie
Het aanpassen van je polis kost je niks bij Nuvema