ONVZ_kortingscode

ONVZ korting

opener

Korting bij ONVZ
Wil jij een zorgverzekering afsluiten of heb jij een verzekering bij ONVZ? Er zijn diverse mogelijkheden om korting te krijgen op verschillende soorten verzekeringen. Een van de meest voordelige aspecten is dat je keuzevrijheid hebt. Bij ONVZ kun je altijd je eigen arts, ziekenhuis of specialist kiezen. En nee, dit is zonder dat er extra kosten aan verbonden zijn.

Een ONVZ kortingscode
Het klinkt ook bijna te mooi om waar te zijn een kortingscode voor korting op je premie. Wij zijn hem nog niet tegengekomen, jammer. Toch zijn er nog zo veel andere manieren om te besparen om je verzekering. Laten we eerlijk blijven, niemand betaalt graag te veel. Struin ons kortingsoverzicht toch even af op acties. Besparen is namelijk meer dan te doen bij deze verzekeraar. 

Ledencollectief
Met het ONVZ ledencollectief bespaar je lekker veel. Sluit je een basis verzekering af dan krijg je 3% korting. Sluit je hier toch graag nog een aanvullende verzekering bij af? Dan wordt deze korting verhoogt naar 7%. Dat betekent dat je per jaar toch al snel een paar tientjes korting krijgt. 

ZZP-er voordeel
Ben je een ZZP'er? Maak dan gebruik van de ZZP voordeel. Je krijgt hiermee 8% korting op de basisverzekering. Kan het nog beter? Tuurlijk kan dat. Je pakt ook nog eens 10% korting op de aanvullende verzekeringen. 

Ondernemers Fit Collectief
Ben jij werkgever of werknemer in Midden- of Kleinbedrijf? Bekijk dan eens een MKB Ondernemers Fit Collectief van ONVZ. Zo krijg je namelijk ook tussen de 8 en 10% korting op je zorgpremie.

Zoals je leest, zijn er genoeg manieren om te besparen op je verzekeringen. Check dit overzicht regelmatig voor acties en kortingen op diverse soorten verzekering. Vooral handig tegen het eind van het jaar wanneer het overstapseizoen weer begint.

opener

Niet gevonden wat je zocht?

Kortingscodes voor webwinkels zoals ONVZ

Vergelijkbare winkels

Klik direct op één van deze shops om nog meer korting te vinden

Verlopen ONVZ kortingscodes en acties

Helaas.. Deze kortingscodes van ONVZ heb je gemist!
Je sluit al een tandartsverzekering af vanaf €11,86 per maand
ONVZ biedt gratis persoonlijke hulp en individueel advies
Sluit een aanvullende verzekering af en krijg 7% korting
Vergelijk je zorgverzekeraar nu gratis met ONVZ
Eenvoudig declareren? Download de ONVZ app
Aanvullend verzekeren kan bij ONVZ vanaf €6,97 per maand
Sluit de zeer complete ONVZ zorgverzekering 2018 af vanaf €118,34 per maand
Met het ONVZ Ledencollectief krijg je nu tot 7% korting op je zorgverzekering
Vanaf €6,97 per maand heb je bij ONVZ al een Startfit verzekering
Je premie en je korting bereken je eenvoudig op de ONVZ website