Plattetv kortingscode

Plattetv kortingscodes

opener

Kortingscode Plattetv
Een tv is een dure aankoop. Gelukkig zijn er altijd manieren om te besparen. Wil jij een mooie platte tv aan de muur? Bestel er dan eentje met een Plattetv kortingscode op deze pagina. 

Wisselende korting
Onder het kopje 'Acties' vind je alle lopende kortingen van dit moment. Denk dan bijvoorbeeld aan manieren om tot wel €1000 korting te krijgen. Dit kan door een review te plaatsen, maar ook door het kopen van een product waarop je 'cashback' ontvangt. 

Inruilkorting voor je oude tv
Heb je nog een oude tv in de woonkamer staan en wil je daar vanaf? Deze kun je bij Plattetv heel gemakkelijk inleveren tegen een aantrekkelijke korting. Twee vliegen in één klap dus: geen gedoe met verkopen én extra korting op je nieuwe tv.

Sale bij Plattetv
Bespaar ook op je nieuwe tv in de sale van Plattetv. Maar let wel op: het gaat net ietsje anders dan je gewend bent van een sale. Bij Plattetv kies jij eerst zelf een tv uit waarop je korting wilt. Als je daarna contact opneemt met Plattetv, maken zij voor jou een speciale prijs. 

Buitenkansjes
Bekijk altijd of je jouw gekozen tv ook als zogenaamd 'buitenkansje' kunt bestellen. Deze buitenkansjes zijn tv's die besteld zijn en daarna weer retour zijn gestuurd. Ze zijn allemaal getest en werken nog helemaal naar behoren. Zo bespaar je al gauw €50 per tv!

Gratis verzending
Nog een hele goede reden om je tv bij Plattetv te bestellen: alles wordt gratis bezorgd. Je kunt er zelfs nog voor kiezen om extra services toe te voegen. Denk bijvoorbeeld aan montage of extra informatie. Neem hiervoor contact op met Plattetv. 

Nieuwsbrief
Schrijf je meteen in voor de nieuwsbrief van Plattetv. Zo blijf je altijd op de hoogte van lopende acties en van elke Plattetv.nl kortingscode. Dit kan je honderden euro's schelen! 

opener

Volg Plattetv op social media

Door Plattetv op sociale media te volgen mis je nooit meer scherpe kortingen of kortingscodes! Ook blijf je op de hoogte van nieuwe leuke producten. Ze zijn actief op Facebook, YouTube en Instagram.

Whatsapp service

Heb jij een dringende vraag en wil je snel antwoord? Maak dan gebruik van de Whatsapp service van Plattetv. Door ze een berichtje te sturen krijg je al binnen 5 minuten een reactie. Dit scheelt je behoorlijk wat tijd!

Niet gevonden wat je zocht?

Kortingscodes voor webwinkels zoals Plattetv

Vergelijkbare winkels

Klik direct op één van deze shops om nog meer korting te vinden

Verlopen Plattetv kortingscodes en acties

Helaas.. Deze kortingscodes van Plattetv heb je gemist!
Plattetv korting: ruil je oude tv of audio in en profiteer van extra korting
Pak nu €1000 korting op een LG OLED TV