Korting op adidas supercolor: sale en kortingscodes

Door Karlijn     1 mei 2015   |  Terug naar Kortingscode PLUS

Waar krijg je korting op adidas superstar supercolor?

De schoenen zijn slechts een maand op de markt, maar adidas superstar supercolor is nu al een wereldwijde hit. De samenwerking met Pharrell Williams heeft geresulteerd in een unieke collectie die strijdt voor ‘equality through diversity’. Adidas steekt haar alom bekende 70’s model in een kleurrijk jasje: de schoen is er in maar liefst vijftig verschillende kleuren. “It is more diverse than any pack ever before and therefore it is more individual than any pack ever before. With every shoe treated exactly the same, all colours are equal” – aldus Williams.

Wil jij onderdeel uitmaken van de movement en trots jouw kleur uitdragen naar de wereld, maar staat je portemonnee dit niet altijd toe? Niet getreurd! Wij zetten alle kortingen voor jou op rij: van adidas supercolor sales tot diverse kortingscodes. Adidas supercolor met korting aanschaffen kan namelijk altijd.


adidas online store

De webshop van adidas is de meest voor de hand liggende plek om adidas sneakers aan te schaffen. Adidas originals - zoals de supercolor of tubular - zijn hier vrijwel altijd in alle kleuren en maten op voorraad. Dit in tegenstelling tot grote online warenhuizen. Voor de officiële adidas store zijn regelmatig kortingscodes beschikbaar die je tot 25% korting geven op nieuwe collecties van adidas. Deze kortingscodes komen eens in de twee maanden voor. Is er momenteel geen kortingscode beschikbaar? Meld je dan aan voor de adidas nieuwsbrief: je ontvangt direct 15% korting op je eerstvolgende bestelling.


Sarenza

Met meer dan 51485 modellen in het assortiment mag Sarenza zich tot één van de grootste online schoenenwinkels noemen. En uiteraard ontbreken de adidas superstar supercolor sneakers niet. De negen beschikbare kleuren gaan echter wel als warme broodjes over de toonbank: wil je voorop lopen in jouw favoriete kleur, dan moet je snel zijn. Momenteel is er een Sarenza kortingscode beschikbaar waarmee je adidas supercolor met 12% korting bestelt. Deze kortingscode is echter wel beperkte tijd beschikbaar. Als je achter het net vist kan je gebruikmaken van de Sarenza welkomstkorting van €10 of je aanmelden voor de nieuwsbrief - hiervoor ontvang je ook €10. Maar dat is niet alles: er is altijd een Sarenza sale gaande en af en toe een Sarenza VIP sale. In deze VIP sale worden bepaalde merken uitgelicht. Eens per jaar is er een adidas originals sale – wie weet is er dit jaar ook een adidas supercolor sale. Je kunt jouw favoriete model dan met 50% korting aanschaffen!


Zalando

Bij Zalando heb je een veel kleurrijkere keuze: je vindt hier adidas superstar supercolor in dertig verschillende kleuren. En met de Zalando kortingscode schaf je adidas supercolor met 12% korting aan. Zie je even geen kortingscode staan? Meld je dan aan voor de Zalando nieuwsbrief en ontvang €5 korting. Uiteraard loont geduld ook: we hebben bijna elke maand een nieuwe kortingscode van Zalando waarmee je tot 25% korting op vette adidas originals scoort. Wie weet staat er dus morgen weer een nieuwe online. Daarbij ontvang je jouw bestelling altijd gratis.


Sneakerbaas

Sneakerfreaks kennen Sneakerbaas wel. Je vindt in deze webshop namelijk de hipste merken en hun nieuwste collecties, dus ook de adidas superstar supercolor in drie verschillende kleuren. Adidas sneakers kun je bij Sneakerbaas vrijwel altijd met korting aanschaffen, er is namelijk elke maand een Sneakerbaas kortingscode waarmee je tot €10 korting krijgt op alle sneakers uit het assortiment. Zie je even geen kortingscode staan en kan je echt niet wachten met bestellen? Meld je dan aan voor de Sneakerbaas nieuwsbrief en ontvang €5 korting. Bestellingen vanaf €100 worden altijd gratis verzonden.


Bol.com

Wist je dat je via Bol.com ook schoenen kunt aanschaffen? Bol.com heeft diverse webshops onder haar hoede die merken als adidas verkopen. Zo kun je ook de adidas superstar supercolor tussen alle witgoed en meubels vinden. Kortingen bij Bol.com zijn echter wel schaars: aanbiedingen zijn vaak gericht op bepaalde merken of productcategorieën en beslaan dus niet altijd adidas original sneakers. Wel kun je jouw korting bij elkaar sprokkelen: Bol.com verzendt bijvoorbeeld altijd je sneakerbestelling vanaf €20 gratis en er zijn regelmatig diverse win- en ledenacties waar je als nieuwsbrief abonnee gebruikt van kunt maken.


Sneakers korting

Ben je op zoek naar algemene korting voor je sneakers? Meer hierover lees je in het speciale gerelateerde artikel Ben je meer iemand die van de Vans schoenen houdt? Dan vind je daar alle kortingen op een rijtje. Mocht je meer interesse hebben in de Nike Roshe Run, dan lees je daarover alles in een mooi overzicht. Mocht je interesse hebben in Clarks dan kan je het beste via de link schoenen bestellen.

Karlijn

Meer van Kortingscode.nl PLUS

Vraag maar raak!

Misschien kan ik je ergens mee helpen, heb je zelf een mooie korting gespot of werkt er iets niet.
Let me know!