Kortingscodes populair onder miljonairs

By Caspar     31 maart 2014   |  Terug naar Kortingscode PLUS

Kortingscodes populair onder miljonairs

"26% van de kortingscode gebruikers heeft een jaarinkomen van $75,000 of meer."

Over het algemeen wordt korting geassocieerd met goedkoop en arm. Je zou dan ook verwachten dat de gebruikers van kortingscodes en kortingsbonnen voornamelijk de minderbedeelden van de samenleving zijn... Maar niets is minder waar! 
 
Uit verschillende onderzoeken is namelijk gebleken dat kortingscode gebruikers in veel gevallen afgestudeerd zijn en een hoog inkomen hebben.


Onderzoek

De Universiteit van Arizona heeft onderzoek gedaan naar de kortingscode gebruikers en hieruit is gebleken dat maar liefst 26% van alle kortingscode gebruikers een jaarinkomen hebben van $75.000 of meer.

De website Coupons.org heeft in 2012 onderzoek gedaan naar de hoogte van het inkomen en de hoogst genoten opleiding en hier kwamen twee frappante conclusies uit voort.

  1. Huishoudens met een jaarinkomen hoger dan $100.000 maken twee keer zo veel gebruik van kortingsbonnen en codes in vergelijking met huishoudens welke minder dan $35.000 per jaar verdienen.
  2. Consumenten met een MBO diploma of hoger maken twee keer zoveel gebruik van kortingsbonnen en codes in vergelijking met consumenten zonder diploma.

Het lijkt natuurlijk vreemd dat de rijken gebruik maken van deze acties, maar misschien zijn ze juist rijk geworden op deze manier?
 
Bron: The Fiscal Times


Caspar

Meer van Kortingscode.nl PLUS

Vraag maar raak!

Misschien kan ik je ergens mee helpen, heb je zelf een mooie korting gespot of werkt er iets niet.
Let me know!