Apple Watch, watch out voor Apple’s revolutionair product.

Door Robin     17 maart 2015   |  Terug naar Kortingscode PLUS

Apple's nieuwe revolutionaire oogappeltje

Het zat er al een tijdje aan te komen, de release van de Apple Watch want Apple kondigde dit al maanden terug aan. Maar sinds kort is er nu eindelijk een release bekend, zo komt het nieuwe horloge van de toekomst eind April uit. In dit artikel zullen wij de  Apple Watch prijs, specificaties en waar je een Apple Watch kopen kan  bespreken.


Wat kan ik met een Apple Watch?

Bij wijze van spreken is een Apple Watch kopen, het kopen van een soort van computer voor aan je pols, het is een computer zonder toetsenbord en een minimaal scherm.  Zo ga je te werk met je vingers om te navigeren door de verschillende applicaties. Zo kan je te werk gaan met foto’s, berichten bekijken en programma’s navigeren. Dit gaat meestal in combinatie met een iPhone die je al in bezit hebt. Zo kan je je smartphone-notificaties ontvangen, bellen en muziek afspelen via je iPhone. Ook is het mogelijk om e-mailberichten te lezen en gebruik te maken van Apple Pay,  zo kan je makkelijk betalen voor snelle aankopen of een taxi ritje bijvoorbeeld. Zo kan je op je Apple Watch ook gebruik maken van de digitale fitnesscoach die je tips geeft om in vorm te blijven maar ook je hartslag opmeet. Zo communiceert de Apple Watch met je iPhone via Bluetooth en  wifi, het horloge gaat na opladen 18 uur mee.

Even de applicaties van de Apple Watch op een rijtje.

 • Ben je de weg even kwijt en weet je niet meer waar je naar toe moet? Gebruik de navigatie van je iPhone op je horloge. Zo is het een stuk makkelijker om de weg te vinden dan het rondlopen met je iPhone in je hand.
 • Zo bestaat ook de gezondheidsapp voor je Apple Watch, zo krijg je goed inzicht op je medische conditie en kan je je hartslag opsturen naar andere gebruikers. Een bewegingssensor slaat dit allemaal op. Maar zo is het ook mogelijk om bij te houden hoeveel kilometer je hebt gelopen en kan je gebruik maken van de Workout applicatie voor je sportoefeningen.
 • Ook kan je via sensoren signalen naar elkaar sturen, door een paar keer te klikken ontvangt iemand anders die ook gebruik maakt van een Apple Watch jouw berichten.

   

Wat voor Apple Watch specificaties zijn er? 

Om het wat overzichtelijker te maken hebben wij de specificaties van de Apple Watch even op een rijtje gezet.

 • Apple Watch, Apple Watch Sport en Apple Watch edition zijn vanaf 24 April te verkrijgen in de winkel. Het goedkoopste model is de Sport en verkrijgbaar vanaf €399.
 • Twee formaten schermen, een van 42 mm en een van 38 mm. Dit heeft ook te maken met de resolutie van de schermen, zo heeft de versie van 42 mm een resolutie van 312x390 pixels en die van 38 mm een resolutie van 272x340 pixels.
 • Er zit 8 GB opslag op de Apple Watch waarvan 2 GB bruikbaar is voor muziek en 75 mb voor foto’s, de rest is voor apps en andere functies.
 • Zo heb je de mogelijkheid om draadloos te betalen en met Siri gebruik te maken van spraakbesturing van je Apple Watch
 • Kan je gebruik maken van een hartslagmeter, een speaker en de gps-module van je iPhone voor navigatie.

De Apple Watch uitvoeringen naast elkaar gezet

Zit je er aan te denken om een Apple Watch te kopen? Dan is het handig om te weten wat voor Apple Watch je wilt gaan kopen. De Apple Watch komt uit in drie varianten, zo heb je de standaard versie, de Sport en de Apple Watch edition.

 • De Apple Watch Sport wordt voorzien samen met een siliconen horlogebandje, is gemaakt van licht aluminium en bevat geen saffierglas. De Apple Watch Sport schaf je aan voor een prijs van $349.
 • Het standaardmodel is wel voorzien van saffierglas en van hard staal gemaakt. Zo is het bandje van de horloge al een stuk netter en bevat het ook aluminium. 
 • De duurste variant is de Apple Watch edition, dit horloge is gemaakt van 18-karaats goud en is voor een speciale prijs vanaf $10.000 te kopen. 


Waar kan ik een Apple Watch kopen met korting?

Ook al kan je de Apple Watch nog niet kopen, zou je vanaf 10 april hem online kunnen bestellen.  De Apple Watch zal aan het begin alleen in landen als Verenigde Staten, Canada, Frankrijk, Groot-Brittannië en Duitsland verkrijgbaar zijn en vanaf 24 april zal bekend worden wanneer de Apple Watch ook naar Nederland al komen.

Er zijn ook altijd andere manieren om voor de Nederlandse release datum aan een Apple Watch te komen.  

 • Zo heb je de mogelijkheid om het product te importeren vanuit het buitenland waar het product al eerder uitkomt.  Op die manier heb je als een van de eerste het product in jouw bezit. Mocht je hem uit het buitenland ophalen, dan is dat meestal iets goedkoper in verband met de wisselkoersen. 
 • Ook kan je gebruik maken van handel sites, zo kan je op het internet bekijken of je het ergens kan aanschaffen. Dit heeft wel de meeste risico’s aangezien het via een online handelssite gaat, het is namelijk een kwestie van doorverkopen en de kans is groot dat je dan alsnog meer betaalt dan de officiële prijs.
 • Ook is het mogelijk om bij de release te gaan wachten in het buitenland. Zo kan je snel naar Groot-Brittannië  toe of naar Duitsland om een Apple Watch aan te schaffen.

“Apple’s watch could be as revolutionary as the first clocks”

Bij het gebruik maken van je verschillende applicaties op de Apple Watch zie je wat voor een revolutionair product het is. Net als de iPhone 6, Apple MacBook en Apple TV heeft het vele revolutionaire specificaties. Het is een nieuw product op de markt en daarvoor totaal nieuw voor de consument. Dit totale stukje technologie is vanaf eind April te koop en wij hopen dat je via deze tips ziet wat voor iets revolutionairs dit product is.

Robin

Meer van Kortingscode.nl PLUS

Vraag maar raak!

Misschien kan ik je ergens mee helpen, heb je zelf een mooie korting gespot of werkt er iets niet.
Let me know!