Bezoek & geniet van de AutoRai 2015 met korting

Door Robin     20 april 2015   |  Terug naar Kortingscode PLUS

Pak hoge snelheden in de racehal van de AutoRai

De AutoRai is weer begonnen. Deze tweejaarlijkse autobeurs vind weer plaats in de Amsterdam RAI en is altijd een druk bezocht fenomeen. Deze beurs is over elf dagen verdeeld  en vind dit jaar plaats van 17 t/m 26 april. Bij dit evenement vind je altijd de allernieuwste auto’s van alle merken terug met ook vaak de wereldprimeurs voor verscheidene auto’s. Ben jij ook een echte autoliefhebber? Hieronder zullen wij je een aantal redenen en acties geven waarom je naar de AutoRai zou moeten gaan.


Waar vind ik korting op AutoRai 2015?

Om korting te vergaren op de AutoRai 2015 heb je een aantal waardige opties. Als je van auto’s houd, primeurs, exclusives en klassiekers. Dan is het echt het ideale moment om naar de AutoRai te gaan. Het bekijken van de nieuwe designs van Lamborghini’s tot Bentley’s geeft jou de ideale opties voor het bekijken van de AutoRai 2015.


AutoRai

  • Als je nu via de AutoRai je ticket online koopt, krijg je €3,50 korting op het totale bedrag.
  • Mocht je met een erg grote groep gaan van minimaal 20 vrienden, dan krijg je €2,50 korting per persoon bij de AutoRai 2015.
  • Kinderen t/m 14 jaar zijn helemaal gratis op de AutoRai 2015

ANWB

  • Bezoek je het liefst 20 of 21 april de AutoRai? Dan krijg je bij de ANWB €5 korting op je bestelling.
  • Op de overige dagen krijg je bij de ANWB €3,50 korting en betaal je €14,50 voor de AutoRai.

Marktplaats

  • Een andere optie is het online aanschaffen van kaarten via Marktplaats. Hier vind je vaak goedkopere deals dan op de originele website.


Waarom moet ik naar de AutoRai 2015?

Dit jaar kan je een hoop bij de allernieuwste AutoRai. Nadat het vaak een traditioneel event was met naar veel auto’s kijken, is het sinds kort een stuk interactiever geworden. Met de volgende paar redenen zullen wij jou vertellen waarom de AutoRai 2015 het echt waard is.

  • Testritten in het buitenpark, tegenwoordig kan je op het buitenterrein van Amsterdam RAI zelf een auto laten slippen op de slipbaan of een rit maken op een verkeersplein die ons een beetje doet denken aan de wegen in de toekomst.
  • Neem een kijkje in de Klassiekerhal. In deze hal staan de beste auto’s uit de jaren ’50, ’60, ‘70’, ’80, ’90 maar ook uit de jaren 1900-1950
  • Bouw je eigen auto in de Discovery Garage.  In deze garage worden live auto’s in elkaar gezet.
  • Een racehal voor de snelle rijders. Neem de bocht driftend in de hal van de Amsterdam RAI met een supercar die je doet wanen in het idee dat je een coureur bent.

Met deze informatie en kortingen voor de AutoRai 2015, willen wij jou veel kijkplezier wensen maar ook veel plezier in bijvoorbeeld de speciaal gebouwde race hal.

Robin

Meer van Kortingscode.nl PLUS

Vraag maar raak!

Misschien kan ik je ergens mee helpen, heb je zelf een mooie korting gespot of werkt er iets niet.
Let me know!