Zonder zorgen Back To School

Door Lindy     10 augustus 2018   |  Terug naar Kortingscode PLUS

Zonder zorgen Back To School met Coolblue

Ga je nog op vakantie? Dan wil je waarschijnlijk helemaal niet aan school denken. Toch is het niet verkeerd om je alvast te oriënteren. Samen met Coolblue zijn wij op zoek gegaan naar de beste elektronica voor het schooljaar 2018/2019.

Wat is Back To School?
Back To School betekent letterlijk: terug naar school. Het is een periode waarin je je voorbereidt op het nieuwe schooljaar. Doordat het aanbod groot is, vechten retailers onderling om de beste prijzen. Hierdoor ontvang je in deze periode korting op laptops, rugtassen en andere schoolbenodigdheden.

De best verkochte producten
Back To School wordt steeds belangrijker voor elektronicawinkels, zoals Coolblue. Laptops, rekenmachines en rugzakken zijn voorbeelden van producten die extreem goed verkocht worden in deze periode. Maar ook producten die je nodig hebt op kamers, zoals een wasmachine of televisie, doen het goed.

Populaire laptops
Een laptop is tijdens Back To School het meest populair. Voor studenten is het belangrijk dat de laptop in een rugtas past. Met een 15 inch laptop zit je vrijwel altijd goed en dit formaat wordt dan ook veel gekocht. Natuurlijk speelt de prijs ook een belangrijke rol. Ben je op zoek naar een goedkope laptop? Kijk dan eens naar een Chromebook, deze zijn vaak maximaal €400 en ideaal voor tijdens colleges. Wil je liever een iets duurdere? Tussen de €400 en €900 is er ook voldoende keuze! Bekijk hieronder de top 5 van de meest populaire laptops bij Coolblue:

1. Acer Aspire 5 A515-51G-55SC (van €749 naar €699)
2. Asus ZenBook UX430UA-GV002T (van €849 naar €829)
3. HP 15-bs190nd (van €649 naar €599)
4. Lenovo Yoga 530-14IKB 81EK00HWMH (nu te koop voor €799)
5. HP 15-db0930nd (van €499 naar €449)


Macbooks
Ook de Apple Macbooks zijn razend populair onder studenten. Maar wanneer koop je nu een Macbook? Op de Apple Back to School pagina van Coolblue vind je hierover al het advies dat je nodig hebt! Bijvoorbeeld welke laptop je nodig hebt als technische of grafische student.

Heb ik een nieuwe laptop nodig?
Gemiddeld gaat een laptop vier tot zes jaar mee. Je zult daarna snel genoeg merken of je laptop toe is aan vervanging. Back To School is het perfecte moment om hier eens kritisch naar te kijken. Is je laptop nog snel genoeg? Maakt hij niet te veel lawaai? Het kan natuurlijk ook zijn dat je laptop voor je studie aan bepaalde eisen moet voldoen. Controleer dit altijd goed, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Meer van Kortingscode.nl PLUS

Vraag maar raak!

Misschien kan ik je ergens mee helpen, heb je zelf een mooie korting gespot of werkt er iets niet.
Let me know!