Maak je klaar voor het barbecue seizoen

Door Robin     31 maart 2015   |  Terug naar Kortingscode PLUS

De Gekste Barbecues top 7

Omdat het inmiddels alweer lente is willen wij graag het barbecue seizoen proberen in te luiden. Met een aantal verschillende kortingen en acties willen wij het garen van al die hompen vlees een stuk eenvoudiger maken.  Met een aantal leuke grappige barbecue varianten willen wij dan alvast leuk het aankomende barbecue seizoen vieren. 

1. Handig voor degene die van stoomlocomotieven houden, kan je de trein en barbecuen lekker combineren.

2. Voor de echte Star Wars fan is er ook altijd de R2D2 barbecue, hiermee kan je handig al je vlees op kwijt en heerlijk barbecuen.

3.Voor de echte Nintendo fan is er ook de 'Grilltendo', een ware barbecue in de vorm van de paddestoel van Mario.

4. Ben je een echte alles-eter? Dan kan je ook de wereldbol barbecue gebruiken, hier op kan je al het vlees figuurlijk op zijn plek van herkomst leggen.

5. Voor de reiziger, een handige barbecue die je overal mee naar toe kan nemen. Lekker handig voor op vakantie of voor een paar dagen weg.

6. Een echte gouden grill. Waarschijnlijk niet heel goedkoop, maar valt wel lekker op in je tuin.

7. Een vrij aparte barbecue, wel erg uniek!


BBQ kopen? Hier vind je een handige code voor het BBQ seizoen 2015

Om een BBQ te kopen is het vaak handig om te weten waar en hoe. Nu vind je op Bol.com een handige actie om jouw nieuwe BBQ te kopen. Zo heeft Kortingscode.nl een exclusieve code voor 10% korting op een gloednieuwe BBQ. Een erg goede deal om te kopen.

Mocht je graag gratis een BBQ willen winnen in plaats van kopen? Dan kom je nu ideaal uit voor het BBQ seizoen 2015, bij Bol.com is er nu een heuse win actie voor een gloednieuwe BBQ voor in jouw tuin. Een lekkerder begin aan het BBQ seizoen 2015 kan je niet krijgen  

Robin

Meer van Kortingscode.nl PLUS

Vraag maar raak!

Misschien kan ik je ergens mee helpen, heb je zelf een mooie korting gespot of werkt er iets niet.
Let me know!