Black Friday 2017

By Karlijn     3 september 2017   |  Terug naar Kortingscode PLUS

Black Friday kortingscodes 2017

Meer informatie over Black Friday in Nederland!


De voordeligste dag van het jaar staat weer voor de deur! Op vrijdag 24 november 2017 koop je veel artikelen met hoge korting tijdens de Black Friday sale in Nederland. Het aantal deelnemende (web)winkels in Nederland is dit jaar flink toegenomen dus dat betekent: inslaan met korting!

Korting bij jouw favoriete (web)winkel
Het uit Amerika overgewaaide Black Friday, dat traditiegetrouw plaatsvindt op de vrijdag na Thanksgiving, wordt al enkele jaar gehouden in ons land en lijkt anno 2017 populairder dan ooit. En dat is zeker te merken aan het aantal deelnemers! Steeds meer winkels en online webshops hebben Black Friday deals waarbij je flink wat kosten kunt besparen. Wat dacht je bijvoorbeeld van korting bij Zalando, bol.com of de Media Markt? Of van korting bij Coolblue, wehkamp, H&M of Staples? Met een Black Friday kortingscode bespaar je zo honderden euro’s!

Black Friday Nederland sales
Tijdens ‘zwarte vrijdag’ kun je hier op deze pagina alle kortingscodes vinden van (web)winkels die mee doen met Black Friday. Het soort actie verschilt per webshop, maar meestal krijg je met een Black Friday kortingscode korting op de gehele collectie, op een bepaalde productcategorie of krijg je een gratis verzending code. Je shopt dus sowieso voordelig! Tip: probeer er -zowel in de winkels als webshops- op tijd bij te zijn. Er is vaak maar een beperkte voorraad aanwezig en op is dan toch echt op.

Kortingscode.nl
Wij zouden Kortingscode.nl niet zijn zonder een compleet overzicht van alle Black Friday aanbiedingen en kortingscodes. Naast een actuele lijst van alle codes hebben wij van enkele shops zelfs een exclusieve Black Friday kortingscode die alleen bij ons online staat. Een kijkje nemen is dus zeker de moeite waard!

Cyber Monday
Heb je niet genoeg aan één dag winkelen met voordeel? Houd dan maandag 27 november 2017 vrij voor de opvolger van Black Friday: Cyber Monday! Tijdens deze online koopjesmaandag profiteer je bij heel veel webshops van korting. Een overzicht van alle online Cyber Monday acties vind je natuurlijk ook bij ons, op Kortingscode.nl!

Karlijn

Meer van Kortingscode.nl PLUS

Vraag maar raak!

Misschien kan ik je ergens mee helpen, heb je zelf een mooie korting gespot of werkt er iets niet.
Let me know!