Black Friday 2018

Door Karlijn     2 januari 2018   |  Terug naar Kortingscode PLUS

Black Friday kortingscodes 2018

Meer informatie over Black Friday 2018 in Nederland!


Op vrijdag 23 november 2018 is het Black Friday in Nederland. Die dag koop je veel artikelen met hoge korting tijdens de Black Friday sale in Nederland. Het aantal deelnemende (web)winkels in Nederland neemt elk jaar flink toe dus dat betekent: inslaan met korting!

Korting bij jouw favoriete (web)winkel
Het uit Amerika overgewaaide Black Friday, dat traditiegetrouw plaatsvindt op de vrijdag na Thanksgiving, wordt al enkele jaar gehouden in ons land en lijkt populairder dan ooit. En dat is zeker te merken aan het aantal deelnemers! Steeds meer winkels en online webshops hebben Black Friday deals waarbij je flink wat kosten kunt besparen. Wat dacht je bijvoorbeeld van korting bij Zalando, bol.com of de Media Markt? Of van korting bij Coolblue, wehkamp, H&M of Staples? Met een Black Friday kortingscode bespaar je zo honderden euro’s!

Black Friday Nederland sales
Tijdens ‘zwarte vrijdag’ kun je hier op deze pagina alle kortingscodes vinden van (web)winkels die mee doen met Black Friday. Het soort actie verschilt per webshop, maar meestal krijg je met een Black Friday kortingscode korting op de gehele collectie, op een bepaalde productcategorie of krijg je een gratis verzending code. Je shopt dus sowieso voordelig! Tip: probeer er -zowel in de winkels als webshops- op tijd bij te zijn. Er is vaak maar een beperkte voorraad aanwezig en op is dan toch echt op.

Kortingscode.nl
Wij zouden Kortingscode.nl niet zijn zonder een compleet overzicht van alle Black Friday aanbiedingen en kortingscodes. Naast een actuele lijst van alle codes hebben wij van enkele shops zelfs een exclusieve Black Friday kortingscode die alleen bij ons online staat. Een kijkje nemen is dus zeker de moeite waard!

Cyber Monday
Heb je niet genoeg aan één dag winkelen met voordeel? Houd dan maandag 26 november 2018 vrij voor de opvolger van Black Friday: Cyber Monday! Tijdens deze online koopjesmaandag profiteer je bij heel veel webshops van korting. Een overzicht van alle online Cyber Monday acties vind je natuurlijk ook bij ons, op Kortingscode.nl!

Meer van Kortingscode.nl PLUS

Vraag maar raak!

Misschien kan ik je ergens mee helpen, heb je zelf een mooie korting gespot of werkt er iets niet.
Let me know!