Black Friday: kortingscodes & deelnemers

Door Karlijn     19 november 2018   |  Terug naar Kortingscode PLUS

Black Friday 2019

Op vrijdag 29 november 2019 is het Black Friday in Nederland. Tijdens Black Friday en vervolgens Cyber Monday kun je als echte koopjesjager helemaal los. Bijna iedere winkel doet mee en geeft de mooiste artikelen weg met hoge korting. Het aantal deelnemende (web)winkels in Nederland neemt elk jaar flink toe dus dat betekent: inslaan met korting! Deze week is het moment om bijvoorbeeld cadeaus in te kopen voor Sinterklaas, Kerst of natuurlijk gewoon om jezelf lekker te verwennen.

>>Vind hier een overzicht met de beste Black Friday kortingscodes en deals<<

Wat is Black Friday?

Het uit Amerika overgewaaide Black Friday, dat traditiegetrouw plaatsvindt op de vrijdag na Thanksgiving, wordt al enkele jaar gehouden in ons land en lijkt populairder dan ooit. En dat is zeker te merken aan het aantal deelnemers! Steeds meer winkels en online webshops hebben Black Friday deals waarbij je flink wat kosten kunt besparen. Wat dacht je bijvoorbeeld van korting bij H&M, bol.com of de MediaMarkt? Met een Black Friday kortingscode bespaar je zo honderden euro’s!

Wanneer is Black Friday 2019?

Black Friday valt ieder jaar de vrijdag na de Amerikaanse feestdag Thanksgiving. Thanksgiving is altijd de derde donderdag van november en daardoor is Black Friday dus de vrijdag erna. Ieder jaar dus de derde vrijdag van november. Dit jaar valt Black Friday op 29 november en in 2020 valt Black Friday op 27 november.

Wat is Cyber Monday?

Heb je niet genoeg aan één dag winkelen met voordeel? Houd dan maandag 2 december 2019 vrij voor de opvolger van Black Friday: Cyber Monday! Tijdens deze online koopjesmaandag profiteer je bij heel veel webshops van korting. Een overzicht van alle online Cyber Monday acties vind je natuurlijk ook bij ons, op Kortingscode.nl!

De beste Black Friday kortingscodes en aanbiedingen

Wij zouden Kortingscode.nl niet zijn zonder een compleet overzicht van alle Black Friday aanbiedingen en kortingscodes. Naast een actuele lijst van alle Black Friday codes hebben wij van enkele shops zelfs een exclusieve Black Friday kortingscode die alleen bij ons online staat. Een kijkje nemen is dus zeker de moeite waard! Bekijk hieronder een selectie van de beste Black Friday deals:

Meer van Kortingscode.nl PLUS