Aapjes kijken met korting

Door Karlijn     27 mei 2015   |  Terug naar Kortingscode PLUS

Hoe ontvang ik korting op een dagje Dierentuin?

Als klein meisje ben ik heel veel in dierentuinen geweest. Dierenpark Emmen was mijn favoriet. Ik heb hier ook ooit nog de ringstraatmaki’s mogen voeren tijdens een schoolreisje. Heel goede herinneringen dus!  Nu wil ik graag een dagje met mijn nichtje van 2 en nog wat maanden, naar de dierentuin. Dus ben ik eens in de kortingen voor de Nederlandse dierenparken gedoken. Een duizelingwekkend aantal opties vlogen er aan me voorbij. Dus heb ik deze maar direct voor jullie op een rijtje gezet. Scheelt heel veel uitzoekwerk en je kan precies lezen waar en wanneer jij voor de beste prijs naar beestjes kan kijken en alle nieuwe dierentuin baby’s kan bewonderen.

Omdat mijn nichtje en ik niet dichtbij elkaar wonen, heb ik natuurlijk parken over heel Nederland bekeken of het leuk is om daar naar toe te gaan. En dan vooral welke dierenparken voordelig te bezoeken zijn. Het oordeel geven over welk park leuker is laat ik aan jou over. Maar zo kan je in ieder geval op basis van de kosten een weloverwogen keuze maken.

Dierenpark Emmen

Het park bestaat inmiddels al 80 jaar en ze zijn druk aan het bouwen in een ander gedeelte van de stad om begin 2016 WILDLANDS Adventure Zoo Emmen te openen.

Dat je kunt besparen op een dagje dierentuin, of welk attractiepark dan ook, door online een entreekaartje te kopen dat weten we natuurlijk allemaal. Dat is voor deze zoo niet anders. Haal je tickets al voor dat je naar het park afreist. Daarmee ontwijk je de rijen en je ontvangt €1 korting.

Blijdorp

De woonplaats van de beroemde gorilla Bokito. Je kunt zijn hele familie bekijken, er is net weer een klein gorilla mannetje geboren, in Diergaarde Blijdorp. Voor een kaartje met korting kan je het beste de kaarten online kopen. Dit park geeft de hoogste korting, van de drie dierentuinen die ik heb bezocht, namelijk €3 op een dagkaart.

Het Rotterdamse dierenpark geeft alle bezitters van een Rotterdampas ook de mogelijkheid om met korting Blijdorp te bezoeken. Een jaarabonnement kan je als pashouder bestellen voor de helft van het geld en je kan eenmalig voor slechts €5 een dag beestjes kijken.

Kinderen tot en met 2 jaar mogen gratis naar dierentuinen in Nederland. Blijdorp heeft hier nog een jaartje bij opgeteld en zo kan je met kinderen tot 4 jaar oud gratis naar binnen. Abonnementenhouders kunnen introducees meenemen met 25% korting. Zo kunnen opa’s en oma’s ook een keer mee met het gezinsuitje. 

Burgers’  Zoo

Dit dierenparadijs in het oosten van het land opgericht in 1913 is een echt familiebedrijf. Ook daar kan je met een online ticket met korting naar het park. Een dagje Burgers’ Zoo kost je €1,50 minder als je via de webshop een entreekaartje besteld. Grote groepen kunnen hier een dag rondlopen met €2 korting per persoon. Houdt Kortingscode.nl zeker in de gaten want daar kan je voor deze parken geregeld een kortingscode vinden. 

Voordeel uit je Zoo abonnement halen

Woon je dichtbij een dierentuin en ben je van plan om meerdere keren per jaar er naartoe te gaan? Een abonnement is dan meteen de meest voordelige keuze. Je hebt de kosten er na vijf bezoeken alweer uit en er zitten een paar andere grote voordelen aan een jaarkaart.

Heb je een abonnement voor Dierenpark Emmen, Diergaarde Blijdorp of Burgers’ Zoo dan kan je ook korting ontvangen op andere dierentuinen in Nederland. Naast de reeds genoemde parken ontvang je ook  korting op de dierentuin in Amsterdam: Artis. Entreetickets bestel je dan met 50% korting.

Het verlengen van een Burgers’ Zoo abonnement kan je elke jaar met korting doen. Het eerste jaar dat je besluit nog een jaartje langer kaarthouder te blijven, ontvang je 10% korting. Dit wordt elke jaar met 5% opgehoogd met een maximale korting van 25%.


5 andere manieren om korting op je Zoo tickets te krijgen

  1. Vouchers met korting - Er zijn verschillende aanbieders van vouchers waarmee je met korting naar attractieparken en de dierentuin kan gaan. Groupon is een van de bekendere sites maar ook Hema heeft jaarlijks een actie waar je vouchers koopt voor voordelig dierenpark dagtickets. 
  2. Air Miles korting - Zet je punten in om een paar euro minder voor een entreeticket te betalen. Dit geldt niet voor alle parken, maar kan zeker een flinke besparing opleveren. 
  3. Korting voor ANWB leden - Op verschillende parken kan je korting met je ANWB lidmaatschap ontvangen. 
  4. Sparen bij de supermarkt - Zegeltjes sparen voor een uitje met korting. Jumbo en C1000 hebben deze actie elk jaar weer en hiermee weet je zeker dat je voor een dubbeltje op de eerste rang naar de pinguins staat te kijken. 
  5. Veiling - Bieden op dagtickets voor een dagje met het gezin naar een dierentuin. Bij vakantieveilingen kan dit bijvoorbeeld heel makkelijk.

Meer van Kortingscode.nl PLUS

Vraag maar raak!

Misschien kan ik je ergens mee helpen, heb je zelf een mooie korting gespot of werkt er iets niet.
Let me know!