Efteling korting pure magie? Nee hoor. Jij kan het ook krijgen!

Door Karlijn     14 april 2017   |  Terug naar Kortingscode PLUS

Efteling korting pure magie? Nee hoor. Jij kunt het krijgen!

Een dagje uit naar een pretpark kan een flinke aanslag zijn op je portemonnee. Neem een gezin bestaande uit twee volwassenen en drie kinderen en vermenigvuldig dit met de reguliere ticketprijzen van een pretpark. De kosten kunnen al gauw tot in de honderden euro’s oplopen.

Efteling kortingscode

efteling korting

Naar de Efteling met korting? Dat kan!

Alle huidige kortingscodes vind je op onze Efteling kortingscode pagina. De reguliere prijs van een Efteling ticket is €36 en vaak hebben we hiervoor een leuke korting! Als je de ticketprijs vermenigvuldigt met vijf personen, kom je uit op een bedrag van €180. Om dan nog van benzine- en parkeerkosten evenals lunch & diner voor vijf te zwijgen. Kortingscode.nl schotelt je daarom alle mogelijkheden tot het verkrijgen van Efteling korting voor. Waar vind je de goedkoopste Efteling tickets? Welke arrangementen zijn er en via welke andere partijen kun je extra korting krijgen? Je vindt hier alle Efteling aanbiedingen.


Online tickets & arrangementen

Losse tickets

Bestel je Efteling tickets online via ons en je ontvangt dan €4 korting per kaartje. Je kunt ook kiezen voor ‘Ticket Extra’ of ‘Ticket Luxe’. Ga je voor ‘Ticket Extra’, dan betaal je €10 extra en krijg je een gratis lunch evenals muffin met thee of koffie erbij. Zo bespaar je een paar euro op lunch in het park. Het blijft echter goedkoper om boterhammetjes te smeren en mee te nemen.

Kies je ‘Ticket Luxe’, dan kun je ook gratis dineren én parkeren. Als je met zijn tweetjes bent, is dit een meevaller. Ben je met een groepje? Dan kom je met één parkeerkaart en een vette hap bij de McDonalds goedkoper uit.

Abonnementen en arrangementen met voordeel.

 • Ga je regelmatig naar de Efteling? Dan kun je voor €15 per maand een persoonlijk Efteling abonnement nemen en onbeperkt het park bezoeken. Je ontvangt 10% korting op eten en drinken en kunt je vrienden met 50% vriendenkorting meenemen. Als je één keer per twee maanden het park bezoekt, heb je al een korting van €6 per bezoek te pakken. En des te vaker je gaat, des te hoger die korting oploopt. Uiteraard zullen je vrienden je ook eeuwig dankbaar zijn voor de vriendenkorting! 
 • Ben je binnenkort jarig? Dan mag je gratis jouw verjaardag in de Efteling vieren. Het enige wat je hoeft te doen is je aan te melden voor de Efteling nieuwsbrief. De Efteling heeft hele leuke verjaardagsthema's: zo kunnen de meisjes een prinsessenverjaardag vieren en zijn de jarige jongens die dag stoere ridders. 
 • Organiseer je een uitje voor werk of wil je gewoon een dag lang keten met al vrienden? Groepen vanaf twintig personen krijgen €5 korting per kaartje. 
 • 60-plussers of personen met een handicap mogen met €2 korting naar binnen. Kun je eindelijk je oma meenemen in de Python!
 • Voor de allerkleinste avonturier is het écht feest: kinderen tot en met 3 jaar oud mogen gratis naar binnen.

Een midweek of weekendje weg

Heb je aan één dag niet genoeg? Dan kun je ervoor kiezen om een midweek of weekend in Efteling Bosrijk of het Efteling hotel te boeken.

 • Kies je voor een midweek van drie dagen, dan kun je in Efteling Bosrijk overnachten en het park gezoeken voor €25 p.p. per dag. Je parkeert tevens gratis. Op deze manier weet je tenminste zeker dat je alle attracties in de Efteling kunt bezoeken. 
 • Ben je een late beslisser of wil je er gewoon even last-minute tussenuit met de familie? Dan boek je een 3-daags arrangement vanaf €27,50 p.p. per dag. 
 • Boek je liever ver vooruit? Als je minimaal vier maanden voor aankomst een overnachting in Efteling Bosrijk boekt, dan ontvang je 15% korting.


 Acties van andere partijen

 • “Spaart u ook air miles?” – Zo ja, dan is dat een goede zaak. Voor 3.600 air miles krijg je één toegangsbewijs. Heb je net niet genoeg air miles, dan kun je ook €10 of €20 korting op je kaartje krijgen. Je kunt je air miles online inwisselen.
 •  Elk jaar keert de Albert Heijn Efteling actie terug. Je kunt tot eind maart met je boodschappen sparen voor Efteling punten. Heb je een volle spaarkaart, dan kun je hem verzilveren en ontvang je €10 korting per verzilverde spaarkaart. Verzilveren kan tot juni en de verzilverde tickets zijn geldig tot november.
 • Ook bij Kruidvat kun sparen voor een goedkoop dagje uit. Bij elke euro die je besteedt, spaar je 1 punt. Hoe meer punten je spaart, hoe hoger je korting voor een Efteling ticket oploopt. 
 • HEMA verkoopt af en toe Efteling kaarten met flinke korting – ze gaan gemiddeld weg voor €26 per stuk. Je bespaart dan maar liefst €10 per persoon.
 • Ben je lid van ANWB? Dan kun je kaartjes voor diverse pretparken en evenementen met voordeel kopen. Je krijgt via de ANWB €2 korting op een Efteling kaartje.
 • Vind je de entreeprijs van Efteling nog steeds te duur? Neem dan eens een kijkje op Marktplaats.nl. Hier vind je wellicht tickets van personen die verhinderd zijn te gaan en ze nóg goedkoper aanbieden.


Bespaartips op het park

 • Voor een frietje met mayonaise betaal je op het pretpark al gauw €5. Wil je goedkoop lunchen? Smeer dan je eigen bammetjes en neem ze mee in je rugzak.
 • Met de gratis Efteling app haal je alles uit je dag. Bookmark je favoriete attracties, reserveer alvast een tafeltje bij één van de restaurants en bekijk de loopafstanden en wachttijden.

Helaas heeft Kortingscode.nl slechts eenmaal per jaar een kortingscode waarmee je tot €10 korting krijgt op je Efteling ticket. Twee keer per jaar mogen wij korting geven op een overnachting in Efteling Bosrijk. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te worden gehouden van actiecodes voor Efteling. Mocht je interesse hebben in korting op Walibi of wil je meer weten over de beste pretparken in Europa

Meer van Kortingscode.nl PLUS

Vraag maar raak!

Misschien kan ik je ergens mee helpen, heb je zelf een mooie korting gespot of werkt er iets niet.
Let me know!