Etos of Kruidvat: waar moet ik naartoe voor de beste aanbiedingen?

By Anne     25 februari 2016   |  Terug naar Kortingscode PLUS

Etos aanbiedingen

De Etos is een drogisterij waar je moet zijn als je veel producten voor een voordelige prijs wilt inslaan. Denk bijvoorbeeld aan verzorgingsproducten en make-up. De beste Etos aanbiedingen zijn natuurlijk de 2e gratis op make-up en de 1+1 gratis op andere producten. 

1+1 gratis 
Heb je nieuwe douchegel nodig of kan je wel wat shampoo gebruiken? Maak dan gebruik van de 1+1 aanbieding. Voor deze actie geldt: hoe meer je inslaat, hoe meer korting je krijgt. Heb je geen ruimte voor al die spullen? Berg je voorraad dan op in een mandje onder de wastafel. Altijd handig als de conditioner opeens op blijkt te zijn. 

Met de 1+1 actie krijg je korting op douche-, haar- en verzorgingsproducten van o.a. Sanex, John Frieda, Andrélon en Nivea. Maar je kunt ook denken aan 1+1 korting op tandpasta, lipverzorging of vitamines. Deze korting krijg je vaak op een bepaald merk of op een bepaalde categorie. Hierdoor kan je verschillende producten met elkaar combineren om toch nog korting te krijgen, zoals een shampoo met een conditioner. Handig, toch?

2e gratis op make-up en gezichtsverzorging
Voor de dames is de 2e gratis actie op make-up en gezichtsverzorging erg interessant. Je kan bijvoorbeeld zeer voordelig dag- en nachtcrèmes inslaan van L’Oréal of Nivea. Dat scheelt je gemiddeld €20 per crème! Ook leuk is de 2e gratis aanbieding op mascara of andere make-up producten, aangezien make-up best prijzig kan zijn. 

Kortingsknallers
Voor de echt oplettende koopjesjager heeft de Etos in het weekend een kortingsknaller. Dit is iedere keer iets anders,  maar de korting is enorm. Zo kun je 50% korting op Pampers krijgen. Houd deze weekendaanbieding dus goed in de gaten.

Etos eigen merk
Etos helpt je graag zelf bij het letten op de kleintjes. Dit doen ze door heel veel prijsverlagingen op de eigen merk producten. In de afgelopen tijd zijn meer dan 90 artikelen in prijs verlaagd.

Kruidvat aanbiedingen

Ook de Kruidvat staat bekend om zijn koopjes. Naast de health & beautyartikelen verkoopt Kruidvat -in tegenstelling tot Etos- ook cd’s, speelgoed en decoratieve artikelen voor in huis.

1+1 aanbieding
Bij de Kruidvat scoor je producten van zowel A-merken als het eigen merk voor een aantrekkelijke prijs. Net als de Etos heeft Kruidvat vaak een 1+1 gratis aanbieding. De actie is onder andere van toepassing op mascara en andere make-up producten van bijvoorbeeld Max Factor en Rimmel London. Ook scoor je hier de 2e gratis op Syoss haarverzorgingsproducten en lichaamsverzorgingsproducten van onder andere Kneipp en Sanex. 

Multipak acties 
Een groot voordeel van de Kruidvat aanbiedingen is dat er ook korting gegeven wordt op de grootverpakkingen. Je krijgt bijvoorbeeld flinke kortingen op douchegel, deodorant, shampoo en tandpasta van diverse merken, als je vier of meer stuks koopt.

Voordelige treinkaartjes en hotelvouchers
Een paar keer per jaar kan je bij Kruidvat het voordeligste treinkaartje ooit halen. Je betaalt met deze aanbieding slechts €13,99 voor een dagkaart waarmee je onbeperkt door heel Nederland kan reizen. Dat levert je een besparing op van ongeveer €40,-. Daarnaast kan je hier ook vouchers scoren voor een voordelige hotelovernachting.

Korting op speelgoed
Is er binnenkort iemand jarig of wil je alvast een cadeautje in huis hebben? Bij Kruidvat scoor je topspeelgoed voor super weinig geld. Deze korting kan oplopen tot wel 60%. 

Zo. Nu je weet wat de beste Kruidvat en Etos aanbiedingen zijn hoef je alleen nog maar te wachten op het juiste moment. Sla toe als jouw product in de aanbieding is of wacht tot er een kortingsknaller of multipak actie voorbij komt. Heb je geen zin om te wachten? Kijk dan bij de eigen merk producten om extra voordelig uit te zijn. Succes met besparen! 

Anne

Meer van Kortingscode.nl PLUS

Vraag maar raak!

Misschien kan ik je ergens mee helpen, heb je zelf een mooie korting gespot of werkt er iets niet.
Let me know!