Eet net als in een restaurant, maar dan thuis

By Mathijs     19 maart 2015   |  Terug naar Kortingscode PLUS

Uiteten in eigen huis

Uiteten gaan is altijd hartstikke fijn, maar niks is fijner dan lekker thuis te eten. Tegenwoordig kan het steeds makkelijker en heb je opties tot bestellen. Het bestellen wordt ook voortdurend uitgebreid met verse producten aan huis en een hoop verschillende keukens die worden bezorgd. Zo is een van die nieuwe shops HelloFresh. Hier zullen wij alle tips en trucs geven voor de beste manieren om een restaurant bij jou in huis te halen en voor het goedkoop eten thuis.


Wat is HelloFresh?

HelloFresh is een nieuw soort cateringsservice, ze bieden elke week een box aan vol met boodschappen voor een aantal maaltijden in de week. Je moet hiervoor lid worden bij HelloFresh. Zo krijg je afhangend van het aantal personen elke week een HelloFresh box thuisgestuurd vol met verse ingrediënten.  Bij die ingrediënten vind je vaak nieuwe recepten die jou helpen bij het koken en het eten goedkoper voor je ma

Hoe werkt HelloFresh?

Bij HelloFresh maken zij wekelijks nieuwe recepten zodat je elke dag iets nieuws hebt. Vervolgens halen zij voor jou alle bijpassende ingrediënten en bezorgen die gratis bij je thuis.  HelloFresh bezorgt in het weekend, maandag en dinsdag.  Hierbij vind je dan alle benodigde ingrediënten en hoef je vervolgens niet meer de deur uit om te koken.


Hoe ontvang ik korting op HelloFresh?

Zo heeft ook HelloFresh een hoop verschillende kortingscodes en nu kan je met deze kortingscodes voor weinig geld goed en goedkoop eten.

  • Als je nieuw bent bij HelloFresh heb je al exclusieve kortingen te pakken.  Je krijgt namelijk bij je eerste bestelling €20 korting bij bestelling van twee boxen.  Hier kan je daarna voor jezelf bekijken voor hoeveel man je eten wilt bestellen. 
  • Ben je al een bestaande klant bij HelloFresh? Dan kan je uiteraard ook korting krijgen. Bij HelloFresh krijg je nu €10 korting op jouw bestelling voor de week.
  • Ook ontvang je bij HelloFresh €10 korting op je bestelling als je je inschrijft voor de nieuwsbrief. Met de nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de lekkerste recepten en de nieuwe boxen die HelloFresh weer te bieden heeft.

Lekkere extra’s bij je HelloFresh maaltijd

Bij een lekkere maaltijd hoort vaak ook een goede fles wijn. Als je uiteindelijk toch online bezig bent, kan je die goed halen bij de Wijnbeurs online.

  • Krijg nu een Magnum fles cadeau bij het aankopen van 24 flessen bij de Wijnbeurs. Zo ontvang je een lekker extra’tje bij je bestelling.
  • Ben je een echte wijnliefhebber? Neem een wijnabonnement van de Wijnbeurs en krijg eens in de zoveel tijd een doos met wijn thuis gestuurd. Hierbij ontvang je gratis verzendkosten.
  • Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief van de Wijnbeurs en blijf goed op de hoogte welke wijnen bij welke gerechten goed passen. Dit is perfect in combinatie met je HelloFresh pakket, dan weet je welke wijnen goed bij jouw gerechten passen. Ook ontvang je eenmalig €10 korting bij deze bestelling.

Andere opties voor lekker eten 

Mocht je echt zin hebben om lekker te eten thuis en eigenlijk geen zin hebben om te koken? Dan heb je uiteraard ook altijd nog Thuisbezorgd. Bij Thuisbezorgd heb je keus uit allerlei verschillende keukens en heb je ook een  hoop keus, zo hebben vaak alle restaurants wel een speciale aanbieding op Thuisbezorgd.

Heb je toch de tijd om uit eten te gaan? Dan kan je ook de DinerKortingsKaart aanschaffen. Met de DinerKortingsKaart krijg je 25% korting op meer dan 700 toprestaurants landelijk.

Ben je op zoek naar de koopjes? Vaak heeft Groupon een deal voor restaurants of voor het thuisbezorgen van een hoop andere etenswaren.


“Een goede maaltijd brengt goede mensen samen”

Met deze tips over het bestellen van HelloFresh en het bestellen van wijnen online, willen wij graag afsluiten en je een belangrijk ding tegen je zeggen: “Eet Smakelijk”

Mathijs

Meer van Kortingscode.nl PLUS

Vraag maar raak!

Misschien kan ik je ergens mee helpen, heb je zelf een mooie korting gespot of werkt er iets niet.
Let me know!