Hoe kan ik mijn nieuwe huis inrichten voor minder dan €1000?

Door Robin     16 juli 2017   |  Terug naar Kortingscode PLUS

Nieuw huis, nieuwe kamers

Ken je dat gevoel? Je gaat verhuizen naar je spiksplinternieuwe optrekje. Superleuk, maar.. je huis staat nog nagenoeg leeg en je moet nieuwe spullen zien te vinden om het gezellig te maken en naar jouw smaak in te richten. Het is een moeizame zoektocht en kost vaak ook nog eens veel geld. Zo komen wij met wat tips voor wonen en hebben we ook een aantal opties voor fikse kortingen op je bestelling voor jouw huis.


Waar moet ik beginnen?

We beginnen met inrichten door een bepaald stappenplan aan te houden. Het goedkoop inrichten van je huis hoeft namelijk helemaal niet moeilijk te zijn, mits je enigszins gestructureerd te werk gaat. 

 1. Je kunt het beste beginnen met de vloer. Dat is namelijk een soort van de basis van je huis. Zonder vloeren kan er niks in de kamer staan en kan er ook niet door het huis gelopen worden. Zo zijn daar natuurlijk ook weer dingen aan verbonden. Voor een gezin met kleine kinderen is het bijvoorbeeld niet handig om een duur tapijt onder de eettafel te leggen, meestal wordt er rondom de eettafel namelijk veel gemorst. Met huisdieren is het bijvoorbeeld ook niet handig om een duur parket aan te schaffen want dat krast sneller.
 2. Nadat je de vloeren goed hebt voorzien, is het handig om te werk te gaan met de muren. De muren vormen namelijk de achtergrond van je woning, het geeft de stijl aan en bepaalt ook een klein beetje de sfeer in een kamer. 
 3. Zo heb je ook mogelijkheden tot het gebruikmaken van raambekleding. Dit is functioneel maar tegelijkertijd decoratief. Zo kan je helemaal zelf bepalen of je het licht binnen wilt laten of dat je het juist donker wilt houden. 
 4. Hetzelfde geldt ook voor de verlichting in je huis. Goede verlichting zorgt bijvoorbeeld voor een prettige sfeer, dus het is fijn als je dit zelf kunt regelen. 

Relevante kortingen voor mijn nieuwe huis

Home24 helpt jou met het inrichten van je woning

Zo vind je bij Home24 voor elke kamer in het huis wel iets. Van meubilair voor in de slaap-, woon- of studeerkamer tot bankstellen en verlichting. Bij Home24 wordt je bestelling altijd gratis verzonden, maar daarnaast hebben zij ook andere kortingsacties.

 • Zo pak je 10% korting op alles bij Home24Naast 10% korting zijn er meerdere kortingscodes waar je gebruik van kunt maken. 
 • Ook is het mogelijk om een kortingscode van 15% te nemen. Die staat over het algemeen vast op de pagina en maakt jouw aankoop dus nog voordeliger.
 • Bij Home24 heb je de mogelijkheid om €45 korting te pakken op je bestelling, dit wordt gedaan op basis van de grootte van je bestelling.
 • Ook vind je bij Home24 20% korting op woonwanden. Er is altijd wel iets afgeprijsd met betrekking tot de lampen, tafels, stoelen of bedden.

Decoreer je nieuwe woning met Bol.com

Ook Bol.com heeft een speciale sectie voor woonartikelen. Bij Bol.com vind je momenteel een hoop verschillende banken, kasten en bureaus die je online kan verkrijgen. Ook bij Bol.com ontvang je gratis verzending bij je bestelling.

HEMA zorgt voor jouw nieuwe thuis

HEMA biedt momenteel een hoop opties voor jouw huis en tuin. Zo koop je bij de HEMA bijvoorbeeld kant en klaar je gordijnen, schaf je een woonverzekering aan of ga je voor de doe het zelf sectie en schaf je gereedschap aan.


Nieuw huis met kinderen?

Vaak gaat een verhuizing naar een nieuw groter huis gepaard met geboorte van een kind, dus daarom helpen we je een handje zodat je ook op alle babyspullen kunt besparen. 

Zo koop je bij IkenIk alle meubels en spullen voor je baby of kind

 • IkenIk geeft je gratis verzending én retournering van je bestelling. 
 • Bij IkenIk pak je 10% korting op je eerste bestelling na inschrijving voor de nieuwsbrief. 
 • Heb je een pasgeboren kind? Via IkenIk outlet krijg je 40% korting op spullen voor baby’s.

 


“Je huis wordt je thuis wanneer je het deelt met anderen”

Met deze tips en deals hopen wij dat het gemakkelijker is om jouw nieuwe huis in te richten evenals het verhuizen ietwat gemakkelijker te maken.  Wanneer je je huis afhebt, nodig lekker vrienden en familie uit. Want op die manier voel je jezelf dan pas echt thuis in je nieuwe woning.

Meer van Kortingscode.nl PLUS

Vraag maar raak!

Misschien kan ik je ergens mee helpen, heb je zelf een mooie korting gespot of werkt er iets niet.
Let me know!