Koop je trouwkleding al voor minder dan €500 met deze kortingsacties

By Anne     17 maart 2015   |  Terug naar Kortingscode PLUS

Trouwseizoen is weer in volle bloei

Het trouwseizoen begint er weer aan te komen en niets is vervelender dan stressen om kleine dingen zoals de kosten van je trouwjurk of pak. Ook is het vaak handig om te weten waar je goede kleding kan vinden voor op je trouwerij. Op Kortingscode.nl geven wij tips hoe jij goedkoop je kleding kan aanschaffen voor jouw aanstaande bruiloft, maar ook als jij als gast naar een bruiloft toegaat.


Een bruiloft begint al met een mooi pak of een mooie trouwjurk.

Bij Zalando vind je nu een goedkoop jouw trouwkleding

Zalando biedt nu alles wat je nodig hebt voor jouw trouwdag. Zo hebben zij alles voor de bruid, bruidegom, maar ook voor de bruidsmeisjes. Met Kortingscode.nl kan jij korting krijgen op die bestelling.

  • Heb jij je ideale trouwjurk gezien op Zalando? Zoek je toch nog een mooi paar nette schoenen? Nu kan je met een kortingscode van Zalando 12% korting ontvangen op jouw totale bestelling. 
  • Zoek je nog een pak om in te trouwen? Als bruidegom heb je soms nog wat accessoires nodig voor de finishing touch. Voor de kleine dingetjes die je nog nodig hebt om jouw bruiloft te perfectioneren kan je gebruik maken van de kortingscode voor €15 van Zalando.
  • Heb je geen tijd om je kleding ergens te passen en weet je wel al wat je nodig hebt? Bij Zalando krijg je nu ook gratis verzending , dit scheelt je al tijd omdat je niet meer de deur uit hoeft, maar ook is het snel bij je thuisbezorgd.

 

Ook bij de V&D schaf je trouwkleding goedkoop aan.

Jouw trouwdag komt eraan en niks geeft meer stress dan niet weten wat je aantrekt. Bij V&D pak je nu korting op pakken die je goedkoop kan aanschaffen voor je bruiloft.

  • Zo pak je al €10 korting op je bestelling via de nieuwsbrief en blijf je al op de hoogte over de nieuwste kleding die je kan aanschaffen voor je bruiloft.
  • Ook bij de 3=2 halen sales artikelen pak je voor weinig geld een aantal overhemden voor je trouwerij mee.
  • Hebben ze bij de V&D de perfecte hakken voor je trouwerij? Word VIP van de V&D en ontvang tot 20% VIP-korting.

C&A maakt aankopen voor jouw bruiloft nog eenvoudiger.

Zoek je goedkoop een pak voor je bruiloft? Bij C&A zijn nu de pakken verkrijgbaar voor minder dan €100.

  • Zo bestel je al een pak vanaf €19,90 bij de C&A,  mocht je goedkoop een pak zoeken dan ben je bij C&A op de juiste plek.
  • Wil je extra korting pakken bij de C&A en ook nog eens op de hoogte blijven van alle nieuwtjes? Bij de C&A nieuwsbrief pak je nu 10% korting op je eerstvolgende bestelling.
  • Zoek je nog een mooie riem of een mooie strik bij je pak voor bij je bruiloft?  Of zoek je een mooie zonnebril erbij vanwege het mooie weer? Bij C&A heb je vanaf €9,95 de mooiste accessoires.

Niet alleen voor de bruid en bruidegom koop je je kleding goedkoop.

Bij Zalando kan je uiteraard dezelfde kortingcodes gebruiken als degene die je meeneemt bij het halen van je trouwjurk of trouwpak.   Zo haal je bij Zalando ook als bruidsmeisje of bruiloftsgast ook alles wat je nodig hebt,  ook zijn de heren trouwschoenen in de aanbieding bij Zalando en dat maakt het gemakkelijker voor iedereen bij een bruiloft. Ook kan je natuurlijk de pakken van de V&D aanschaffen voor weinig geld. Wil je op een leuke manier voor de dag komen? Met een pak van Opposuits val je op en heb je ook nog eens een leuk pak erbij. 


Vier je vrijgezellenfeest met korting op kleding.

Bij een bruiloft hoort natuurlijk ook een vrijgezellenfeest, niks is beter dan goedgekleed je laatste vrijgezellenavond te vieren met je vrienden of vriendinnen. Hier zijn uiteraard niet speciale kledingvoorschriften aan gebonden, maar je kan wel altijd de huidige kortingscodes van Kortingscode.nl gebruiken voor je dagelijkse kleding, maar niks is beters dan goed voor de dag komen op je vrijgezellenfeest.


Trouwen begint bij wat je zelf draagt

Goed voor de dag komen op je eigen bruiloft is vaak een gewenste, met deze tips voor kortingen hopen wij dat je het mooiste kan maken van een van de meest speciale dagen in je leven.

Anne

Meer van Kortingscode.nl PLUS

Vraag maar raak!

Misschien kan ik je ergens mee helpen, heb je zelf een mooie korting gespot of werkt er iets niet.
Let me know!