Hoe boek ik goedkoop voor de zomervakantie?

Door Robin     25 maart 2015   |  Terug naar Kortingscode PLUS

Zomervakantie kriebels

De zomervakantie begint er alweer aan te komen en voor jouw verre reizen kan je nooit vroeg genoeg boeken. Zo is het handig om alvast te kijken naar de opties die er zijn en met deze manieren tips te krijgen met hoe je korting kan vangen op je vliegtickets.  Hoe eerder je ermee bent hoe beter de deal is die je krijgt.


Handige tips voor het boeken van tickets.

Voor het boeken van vliegtickets is het vaak handig om te weten op welke momenten je het beste tickets kan aanschaffen, in de zomer is het vaak lastig om een last-minute te regelen met betrekking tot goedkope tickets.

  1. Wanneer is nou het juiste moment om een ticket aan te schaffen? Wat blijkt nu, je kan het beste een vliegticket al 3 maanden voor je vertrek boeken. Aan het begin zullen ze een redelijke prijs aannemen en na 2 maanden ongeveer zullen ze iets zakken om het wat aantrekkelijker te maken.  Dan ligt de ticketprijs op zijn goedkoopste punt. Snel daarna zal hij weer rap stijgen en hoe dichterbij je bij de datum komt is hij op het duurste.
  2. Boek in een incognito venster van je internet browser. Dit houdt in dat er geen cookies mee worden genomen, in dit geval kijkt de vliegtuigmaatschappij niet naar je overige zoektochten naar vliegtickets en blijft hij dus neutraal op basis van de ticketprijzen.

Korting op boeken van tickets

Voor een aantal vakanties hebben wij op Kortingscode.nl manieren om korting te krijgen.

Boek bijvoorbeeld vroeg bij de Jong Intra vakanties en vlieg naar een bestemming naar keuze, in combinatie met de boeking kan je een kortingscode van de Jong Intra vakanties gebruiken.

Een andere optie is het gebruik maken van Interhome, bij Interhome ontvang je nu €40 korting op je vakantieverblijf. Zo kan je gelijk je verblijf boeken nadat je je vliegticket hebt aangeschaft.

Ook bij WTC.nl heb je de mogelijkheid om korting te pakken op je boeking voor een vliegticket. 


Korting op bagage

Ook bij Kortingscode.nl hebben wij kortingscodes voor bagage, dit maakt het goedkoper om iets mee te nemen op reis. Zo koop je een gloednieuwe koffer via Reiskofferonline en ontvang je bij ons 15% korting op alle koffers.

Een andere optie is een kortingscode voor €5 korting op een Samsonite koffer via Samsonite of een kortingscode van €5 van bagageonline.nl.


Fijne zomervakantie!

Met deze tips hopen wij dat je veel hulp hebt gehad bij het uitzoeken van jouw vakantiebestemming voor de zomer en rest ons maar een ding, fijne vakantie!

Robin

Meer van Kortingscode.nl PLUS

Vraag maar raak!

Misschien kan ik je ergens mee helpen, heb je zelf een mooie korting gespot of werkt er iets niet.
Let me know!