Met korting op golf kom je de zomer door

By Robin     2 april 2015   |  Terug naar Kortingscode PLUS

FORE!

Het is weer zomer en niets is lekkerder om het overheerlijke groene gras van de fairways te proeven. De zomerse periodes zijn altijd perfect voor het heerlijke driven van een golfbal richting de hole van de baan. De zomerse temperaturen zullen dit allemaal een stuk aangenamer maken en op Kortingscode.nl zullen wij alle kortingen voor je golf uitrusting op een rijtje zetten.


Sla je slag met golf korting

Ook gaat het zonnetje gepaard met een pot golfen.  Niets is lekkerder dan door het gras te lopen en een balletje te slaan. Het brengt je tot rust en het is vrij makkelijk om op te pakken. Met het zonnetje dat schijnt kan je ideaal genieten van een mooie ochtend of middag met golf. Om ideaal te kunnen spelen is het vaak handig om de juiste golf spullen te hebben.  Hier vind je de beste kortingscodes met betrekking tot jouw golf spullen.


Korting op jouw gloednieuwe golf uitrusting

Bij Plutosport sla je een hole in one met vele kortingen.

Plutosport biedt momenteel een hoop kortingen aan voor jouw perfecte golf uitrusting. Bij Plutosport kom je terecht bij goede prijzen voor golfschoenen maar ook andere golf attributen zoals golfshirts en zonnebrillen. Om die kortingen te verzilveren heeft Plutosport een paar kortingsacties.

  • Neem een kijkje bij de dagaanbieding, Plutosport heeft elke dag een gloednieuwe aanbieding voor haar producten.  Voornamelijk weer in het zomer seizoen zullen er een stuk meer golf kortingsacties zijn.
  • Als je goed op de hoogte wilt blijven voor alle golf kortingen, is het handig om je in te schrijven voor de Plutosport nieuwsbrief. Bij de Plutosport nieuwsbrief weet je precies wanneer er nieuwe golf kortingsacties verschijnen. Mocht je je inschrijven voor de nieuwsbrief ontvang je ook nog eens €5 korting extra op je volgende bestelling.

Bij Zalando sla je ver met kortingen.

Voor jouw ideale golf attributen als golf polo’s en golfschoenen heb je bij Zalando de juiste golf kortingen. Bij Zalando kan je een kijkje nemen naar alle bekende golf merken zoals Nike, adidas en Polo Ralph Lauren.

  • Wil je er goed uitzien zoals Tiger Woods op de golfbaan? Met deze korting krijg je veel korting op jouw uitgezochte golf artikelen. Zalando biedt namelijk 12% korting op de gehele bestelling.
  • Om op de hoogte te blijven van alle belangrijke kortingen kan je vaak het beste jezelf inschrijven voor de Zalando nieuwsbrief. Heb je je ingeschreven? Dan krijg je ook nog eens €5 korting.

Bol.com slaat af met kortingen.

Ook bij Bol.com vind je al jouw favoriete golf producten op de web shop. Ben je op zoek naar de nieuwste spullen zoals Nike schoenen of een adidas polo? Dan ben je bij Bol.com op het juiste adres voor kortingen op deze producten.


Met al deze kortingsacties hopen wij dat je snel weer de golfbaan op kan. Het is immers een lekkere rustgevende sport en speelt gemakkelijk. Daardoor kunnen wij je alleen maar veel speelplezier toewensen.

Robin

Meer van Kortingscode.nl PLUS

Vraag maar raak!

Misschien kan ik je ergens mee helpen, heb je zelf een mooie korting gespot of werkt er iets niet.
Let me know!